Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Írnátok nekem "gonosz ház"-as...

Írnátok nekem "gonosz ház"-as filmeket? Horrorokat.

Figyelt kérdés

Olyan horrort szeretnék nézni ami arról szól (vagy arról is), hogy a ház ahova költöztek szellemekkel meg egyéb kísértetekkel tarkított.

Az a baj, hogy nagyon sok ilyet láttam már, de azért megköszönném, ha mégis írnátok párat. Vagy ha ilyet nem, akkor írjatok olyan horrort ami nagyon félelmetes (nem gusztustalan, mint a Vonat vagy a Kannibál holokauszt, hanem félelmetes. Ne a vértől legyen félelmetes..). Köszike! 20/L

2013. jún. 1. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:

A rettegés háza

Átkozottak otthona

Remélem ezeket még nem láttad:D

2013. jún. 1. 20:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, az Átkozottak otthonát valóban nem láttam még lehet h meg is nézem! :) Jöhet még!
2013. jún. 1. 21:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Temetetlen múlt
2013. jún. 2. 20:12
 4/9 Joe Makepeace ***** válasza:

az Amityville az egyik örök kedvenc horror filmem, de a 8 részből azért van ami gyengébb, de ami jó az viszont nagyon tuti! De gondolom ezeket láttad!

Ott van a kategóriádnál maradva a Poltergeist 1-3. vagy éppen a leírásodnak nagyon is megfelelő: a Horror édes háza!

2013. jún. 4. 14:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, eddig nem ismertem. :)
2013. jún. 6. 01:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Amityville 8 rész? Kettőt láttam ha jól emlékszem.
2013. jún. 6. 01:13
 7/9 Joe Makepeace ***** válasza:

A helyzet az, hogy sok esetben a nyolc részből, jó néhánynak olyan címe van, mint például az elsőt sem biztos, hogy meg lehetne találni Amityville címszó alatt, mert rettegés háza volt a magyar címe. Az alábbi linken fel vannak sorolva a film részei, írói, rendezői, viszont amit tudok most így fejből, annak elküldöm a magyar címét, bár mondom tulajdonképpen ezek nem összefüggő részek, de mind tetszik, de persze tényleg van benne kimagasló, az első (ugye az alap), a 6. rész az Ütött az óra (bár az nekem a női főszereplő miatt is tetszik aki Shawn Weatherly, nem tudom te lányként hogyan állhatsz hozzá, de szóval itt a lista, remélem segít:

Amityville horror 1979

Amityville II 1982

Amityville 3-D 1983

Amityville IV: A gonosz kiszabadul 1988

Amityville V: Az átkozottak 1990

Amityville Ütött az óra 1992

Amityville Az új generáció 1993

Amityville Ördögi játék 1996

[link]

2013. jún. 7. 22:33
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm Joe Makepeace. Azt hiszem mindet megfogom nézni! :)

Shawn Weatherly? Nő szemmel nézve? Jó csaj! :) Szép, és nem olyan kislányosan meg olyan disneyp$$$ásan nőies mint a mai "lányok". Női szemmel nekem a női TOP5ös színésznői (külső alapján történő :D) listám (tehetségük persze, más tészta):

5. Gabriela Spanic

4. Thalia Sodi

3. Yasmine Bleeth

2. Dulce (mexikói színésznő)

1. Pamela Anderson (:P)

2013. jún. 8. 20:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Halottasház
2015. jún. 23. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!