Írnátok nekem "gonosz ház"-as filmeket? Horrorokat.
Olyan horrort szeretnék nézni ami arról szól (vagy arról is), hogy a ház ahova költöztek szellemekkel meg egyéb kísértetekkel tarkított.
Az a baj, hogy nagyon sok ilyet láttam már, de azért megköszönném, ha mégis írnátok párat. Vagy ha ilyet nem, akkor írjatok olyan horrort ami nagyon félelmetes (nem gusztustalan, mint a Vonat vagy a Kannibál holokauszt, hanem félelmetes. Ne a vértől legyen félelmetes..). Köszike! 20/L
A rettegés háza
Átkozottak otthona
Remélem ezeket még nem láttad:D
az Amityville az egyik örök kedvenc horror filmem, de a 8 részből azért van ami gyengébb, de ami jó az viszont nagyon tuti! De gondolom ezeket láttad!
Ott van a kategóriádnál maradva a Poltergeist 1-3. vagy éppen a leírásodnak nagyon is megfelelő: a Horror édes háza!
A helyzet az, hogy sok esetben a nyolc részből, jó néhánynak olyan címe van, mint például az elsőt sem biztos, hogy meg lehetne találni Amityville címszó alatt, mert rettegés háza volt a magyar címe. Az alábbi linken fel vannak sorolva a film részei, írói, rendezői, viszont amit tudok most így fejből, annak elküldöm a magyar címét, bár mondom tulajdonképpen ezek nem összefüggő részek, de mind tetszik, de persze tényleg van benne kimagasló, az első (ugye az alap), a 6. rész az Ütött az óra (bár az nekem a női főszereplő miatt is tetszik aki Shawn Weatherly, nem tudom te lányként hogyan állhatsz hozzá, de szóval itt a lista, remélem segít:
Amityville horror 1979
Amityville II 1982
Amityville 3-D 1983
Amityville IV: A gonosz kiszabadul 1988
Amityville V: Az átkozottak 1990
Amityville Ütött az óra 1992
Amityville Az új generáció 1993
Amityville Ördögi játék 1996
Köszönöm Joe Makepeace. Azt hiszem mindet megfogom nézni! :)
Shawn Weatherly? Nő szemmel nézve? Jó csaj! :) Szép, és nem olyan kislányosan meg olyan disneyp$$$ásan nőies mint a mai "lányok". Női szemmel nekem a női TOP5ös színésznői (külső alapján történő :D) listám (tehetségük persze, más tészta):
5. Gabriela Spanic
4. Thalia Sodi
3. Yasmine Bleeth
2. Dulce (mexikói színésznő)
1. Pamela Anderson (:P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!