Halálos iramban 6. Szerintetek is elrontották?
Ha egy filmnek már hatodik része is van,az szerintem sokat elárul a minőségéről...
Magyarán:tucatfilm,amiben 0 történet,0 érték,0 mondanivaló,0 színészi játék,viszont "bumm-bumm" az rengeteg,mert az kő a népnek.
Utolsó
Nyilván,ha az ember értelmetlen,bugyuta szar akciófilmekre vágyik akkor nem lett rossz.
Én alapból úgy ültem be a moziba hogy alacsonyra tettem a mércét, de ez a film még azt sem tudta elérni. Csak a néha feldübörgő motor zúgásért éri meg megnézni. Ha nem moziban nézem, szerintem a felénél kikapcsolom. Emlékeztek honnan indult ez a sorozat? Utcai verseny, nők, bandák. Mostanra meg csináltak belőle egy gagyi akciófilmet! Ebben a filmben már nem is az autók játszották a fő szerepet. Néha azért beraktak 1-2 autót a képbe hogy el ne felejtsük hogy Halálos Iramban-t nézünk.
Az ominózus repülős jelentről muszáj írnom. Mindenkinek feltűnt ott az a hatalmas baki, legalább is az én ismerősi körömből ítélve. Körülbelül 25 percig megy az a repülő végig a kifutón, az autók sebességéből ítélve úgy 150 km/h-val mehetnek. A világ leghosszabb kifutója 3,4 mérföld, ami körülbelül 5 kilóméter. Pici matek, 150x0,25= 37,5 km. Milyen repülőnek kell majdnem 40 kilóméter hosszú kifutó? De nembaj, akik bugyuta, idióta akciófilmekre vágynak azok nyugodtan nézzék csak meg. Számomra a Halálos iramban a 3. rész után megszűnt létezni.
Egyetlen bajom volt vele, az az ominózus kifutópálya, amit már rengeteg fórumon kielemeztek. Ezt tényleg nagyon benézték a készítők, nem is értem, ilyenbe hogy nem gondoltak bele...
Ettől az egy komoly bakitól eltekintve viszont a film tökéletesen azt adta, amit vártam. Látványos, pörgős mozi, autókkal, csajokkal, akcióval, egy nem túl csavaros, de azért értékelhető forgatókönyvvel, és persze Vin Diesel és Dwayne Johnson is hozták a megszokott élvezhető szintjüket!
Az utolsó jelenet pedig valami fenomenális lett, ott tényleg meglepődtem :)
Számomra 10-ből 8-as a film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!