Miért nincs benne a Breaking Dawn part 2-ben az a rész ami a New moon ban van?
Ja tényleg! El is felejtettem! De ha Nessye miatt nem látja a jövőt akkor honnan tudta hogy jön a Volturi?
És amikor Renesmee még nem született meg akkor még nem fonódott össze a jövője Jacobbal mégse látta a jövőjét. Meg amikor elment Nauhel ért (nem tudom már, hogy hogy hívják)
Neki sem látta a jövőjét? Vagy hogy találta meg???
És Bella mikor össze pakolt Renesmének egy zsákba akkor miért azt írta egy lapra hogy Rio De janeiro? Miért akarta oda küldeni őket?
Huha! Nagyon lebonyolitottad :D Jacobrol nem tudhatott, mert meg az imprinting nem tortent meg. De Renesmeerol nem is tudhatott, hiszen Bella hirtelen dontott arrol, hogy megtartja a gyermeket. Akkor meg Bella jovoje elmosodott, ezert bepanikolt, amikor Bella felhivta ot ( vagy Carlislet, mar nem tom). A jovo, tudod, sokat valtozik, a donteseink hatarozzak meg, es ez Bellanal volt igy. Azonban a Volturit azert latta Alice, mert:
1. A sajat fajtaja. Alice jobban latja a vampirokat, mert o is az.
2. Amugy is rajuk volt hangolodva, figyelte minden lepesuket.
3. Nem volt kozos a jovojuk. Vagyis a Volturi nem tudta pontosan, hogy mit jon megolni, ok a Cullen csaladot akartak kinyirni, es Renesmee csak egy ok volt ( de nem is tudtak hogy nez ki meg h Renesmee a neve.
Amugy meg Bella azert irta a lapra, hogy "Rio de Janeiro", mert oda akarta kuldeni Jacobot es Renesmeet abban az esetben, ha ok nem elik tul a Volturival vivott csatat.
Alice nem latta Nahuelt, csak gondolta, hogy biztos vannak meg Renesmeehez hasonlok, es elindult keresgelni. Mondta is a vegen ( a konyvben), hogy azert nem szolt Bellanak, mert nem is volt benne biztos, h talal Renesmeehez hasonlot.
Remelem, hogy mostmar tisztabb a dolog. :)
Nagyon, Nagyon Nagyon KÖSZIIIIIIIII!
Már tisztább De miért pont Rióba? ott könnyen megtalálják őket a volturik, nem? Mér nem pl Alaszkába vagy máshova?
Te am szereted a Twilightot? Én nagyon, és olvastam is csak má rég. És Alice hogy találta meg nauhelt? Az ko h gondolta hogy van renesmee hez hasonló de hogy tudta megtalálni abban a bazinagy világban?
ui: köszi hogy válaszolsz a kérdéseimre :)
Szivi :) Azert Rioba, mert ott mar jart ( gondolom ezert), es Demetri amugy sem ismeri a verfarkasokat ( es megint csak gondolom), ezert kuldte oda oket. Alice Nahuelt ugy talalta meg, szerintem, hogy elment ahoz a takaritonohoz, aki beszart amikor latta Bellat. Tudod, aki letolta Edwardot portugalul, es vegul csak annyit mondott "Morte". Az volt szerintem a kiindulopont, mert az a no ismeri ezeket a legendakat, es a kornyeken keresgeltek.
Amugy meg tenyleg szeretem a Twilightot, de csak a konyvet. Konnyu olvasmany, lekot. Foleg vizsgaidoszakban jol fog. Kb. 8x olvastam az egeszet, es mindig valami ujat fedeztem fel benne :) Es nem zavarnak a kerdeseid, szivesen valaszolok rajuk :D
Köszi! Több kérdésem nincs már mindenre válaszoltál :)
am én is csak a könyvet(de még csak 4szer olvastam) szeretem mert a film szerintem egyáltalán nem mutatja meg "igazán" ami a könyvben van.és egy csomó részt kihagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!