Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Na melyik sorozat legyen?

Na melyik sorozat legyen?

Figyelt kérdés

Igen, tudom, hogy ez a sok-sok-sokadik ilyen kérdés, de egyszerűen sorozat-megszállott lettem.

Amiket nézek:

TVD(most igaz nem nézem, de várom) úgyszintén várom már a PLL-t:) Továbbá: A Zöld Íjász, A Bárka, néha(ha jut idő) belenézek a Lying game-be, a Carrie naplójába és a Kertvárosba száműzvébe:)

Na most csináltam egy listát, mert ez nem elég, nemsokára befejezem a most nézetteket is és kell új.

Walking Dead

Odaát (nem tudok ez a kettő mennyire rémisztő mert a nagyon horroros dolgokat nemigen bírom)

Lost

True Blood(úgy hallom sok benne a "vámpírszex". Mennyire beteges?)

Glee

Teen Wolf

Olyan kell, aminek lehetőleg van szinkronja, és nem csak egy évadnak. Tudom, hogy jó feliratosan (mint pl a TVD-ben Klaus hangja*.*) de most hátradőlni és hallgatni van kedvem:)

Szívesen várok véleményeket és új ötleteket.

Amiket úgy elképzeltem: legyen benne dráma, romantika, akció és rejtély. Külön vagy egy sorozatban, mindegy.

Ja, és nem olyan legyen, hogy minden rész másról szól, hanem így folytatódjon(mint a TVD):)

Előre is hatalmas köszönet!:))

2013. máj. 29. 19:35
 1/8 A kérdező kommentje:
Jaj és a Szökés még, amire kíváncsi lennék:)
2013. máj. 29. 19:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szökés

Trónok harca -bár könyvben sokkal jobb és érthetőbb

Doctor Who -ez sztem a legjobb sorozat, de az elején kb 1-1 részes kis sztorik vannak, de egyre több derül ki a Doctorról meg később folytatásos

2013. máj. 29. 19:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja amíg írtam addig kiírtad a Szökést :D Az is olyan, amilyet kértél, tehát van benne minden meg folyamatos a sztori. Az első évad nagyon jó volt, a 2. meg 3. se rossz, de nekem a 4. már nem tetszett annyira.
2013. máj. 29. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:

The walking dead nagyon nagyon jó.

Odaát némelyik része para, de nem mind, illetve vannak poénosabb részek, a pasik meg egyszerűen zabálni valóak :D

Kis hangulathozó hozzá:

http://www.youtube.com/watch?v=HutW67oD6iY

:D (ha jól vettem ki, lány vagy) :D

2013. máj. 29. 20:25
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen lány vagyok:)

Köszi!:)

2013. máj. 29. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Odaát vagy amit tudok még ajá
2013. máj. 30. 18:36
 7/8 anonim ***** válasza:

bocsi csak lenyomtam az entert véletlen xD

szóval amit tudok még ajánlani az az Elveszett lány (Lost Girl) szinkronos ez is

2013. máj. 30. 18:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Erről az Leveszett Lányról még nem hallottam, köszi!:)
2013. máj. 30. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!