A Spartacus sorozatokat milyen sorrendben kezdjem?
a vetítési sorrend a következő volt:
Spartacus: Blood and Sand
Spartacus: Gods of the Arena
Spartacus: Vengeance
Spartacus: War of the Damned
az időrendi sorrend:
Spartacus: Gods of the Arena
Spartacus: Blood and Sand
Spartacus: Vengeance
Spartacus: War of the Damned
tehát az első kettő fordított időrendben került vetítésre. ennek az az oka, hogy a Spartacus: Blood and Sand főszereplőjénél Andy Whitfield-nél az első évad forgatása után olyan betegséget (Non-Hodgkin limfóma) diagnosztizáltak, ami lehetetlenné tette azt, hogy forgasson. ezért inkább leforgattak egy előzmény sorozatot (Spartacus: Gods of the Arena) és bíztak abban, hogy felépül és tudja folytatni a forgatás. úgy is nézett ki hogy igen, de aztán 2011. szeptember 11-én végül meghalt. így a következő évadot (Spartacus: Vengeance) már Liam McIntyre főszereplésével forgatták.
véleményem szerint jobb, ha a vetítési sorrendben nézed, mert ugyan a két főszereplő eléggé hasonlít, de azért jobb, ha nem hirtelen a váltás, hanem megnézed közben az előzményt.
Egyáltalán nem hasonlít a Trónok harcához. Ha hasonlítgatni kell akkor a 300-hoz lehet csak.
Én mind a kettő sorozatot nagyon szeretem.
nem azt mondtam hogy hasonlit a Trónok harcához ember... azt mondtam hogy mindenhol ahhoz hasonlitgatják... és amúgy első 2 részt láttam eddig és tetszik
amúgy a Trónok harcát imádom a könyv is állati jó és a sorozat is bejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!