Írnátok nekem olyan horrort, vagy thrillert ami árvaházban, elhagyatott kastélyban, vagy sima kastélyban esetleg elmegyógyintézetben, elhagyatott helyeken játszódnak?
rettegés háza
kórház a pokolban
halálos kitérő
gonosz halott
tortúra
insanitarium
magasfeszültség
átkozottak otthona
Sötét folyosók (a Lordi együttes mellékszereplésével)
Silent Hill 1-2
Ház a Kísértet-hegyen (originál és remake változata, valamint a Visszatérés a Kísértet-hegyre)
Citadella
1408, a Rózsa vére (iszonyú hosszú), Sóhajok (elég nyomasztó hangulatú, ám horrorban kötelező)
Malefique... ez egy börtönben játszódik (Gonoszság)
Esetleg még tudom ajánlani a Dagon című filmet (bár van benne néhány véresebb jelenet, majd becsukod a szemedet ;) ).
HA kell a teljes horror-film listám amit eddig láttam az életben, akkor írj Privátot!
A Gothikát velem sajnos letöröltették :( Azt mondták, hogy hülyeség, és hogy soha többé ne töltsek le ilyen filmet... :P
BEZZEG AZ AMERIKAI SZPIHÓ!!?? - Na, azt ám mégse én töltöttem le... meg a Fehérzaj-t, aminek a vége méginkább összeharácsolt... >(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!