Ha Farkasnak levágják a fejét akkor az visszanő vagy meghal?
Sztem meghalna.
Azt meg,h ki a legerősebb sztem nem lehet eldönteni. Mert amit mondtál,h X prof. megölne mindenkit, ott van pl. Magneto aki felkészült ellene a sisakkal, őt nem tudná megölni, Magneto ráhajtogatná a kerekesszéket :D
lehet igazad van, csak én úgy emlékeztem, hogy
Spoiler
amikor Farkasnak "beültették" az adamantiumot, akkor Stryker azt mondta Zeronak, hogy vegyen Farkastól DNS mintát, de most néztem meg újból azt a részt, és úgy van ott, hogy törölje ki az agyát
Spoiler vége
szóval, lehet, hogy már előtte, vagy közben vettek tőle mintát
De a képregénybeli és a filmbeli Deadpool teljesen különböznek, kb annyi közös van bennünk,h mindkettőt Wade Wilsonnak hívják. Képregényben Wilson rákos volt, azt mondták neki h megkapja Logan DNS-ét és meggyógyul. Megkapta, de elkezdtek rajta kísérletezni, ami nem tetszett neki, így lemészárolt akit tudott és később elnevezte magát Deadpoolnak és a kísérletezést Dr. Killebrew végezte nem Stryker.
A filmben meg eleve Logan társa volt vagy mi és mutánst csináltak belőle Logan, Küklöpsz meg még 1-2 mutáns képességeit felhasználva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!