Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Barátok Közt! Szerintetek...

Barátok Közt! Szerintetek hogy folytatódik hétfőn? Krisztiánnak vajon elborul az agya, vagy ezt is higgadtan, hideg fejjel oldja meg?

Figyelt kérdés
Mikor néztem tegnap, a végén, mikor a Krisztián megindult, még a hátamon is felállt a szőr a tekintetétől... Arra gondoltam, hogy a Zsoltifiú búcsút vehet a csontjaitól. Szerintetek agyonüti Krisztián Zsoltot? Vagy mire odaér, lenyugszik? Hiszen katona volt, nem szabadna, hogy az érzelmei vezéreljék. Egyébként szerintem hosszú idő után Ő az a karakter, akit nagyon jól eltaláltak. Nektek erről mi a véleményetek?

#Barátok közt #Bartha Zsolt #Bartha Krisztián #Szentmihályi Zsófi
2013. máj. 25. 09:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Egyetértek, már épp abba akartam hagyni a sorozatot, de mikor betették a srácot, azt mondtam, no, végre egy normális fazon! Nem túljátszott, jóindulatú, és kis színt visz a sztoriba. Mindenesetre remélem, hogy minimum kikaparja a szemét a bátyuskának...
2013. máj. 25. 10:39
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
remélem jól megveri :D
2013. máj. 25. 11:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát egyáltalán nem nagyszám ez a karakter, de legalább nem idegesítő olyan nagyon... Amúgy sztem nem fogja bántani Zsoltot, csak eszébejuttatja h az apjuk ugyanígy verte az annyukat... ÉN INKÁBB ARRA LENNÉK KÍVÁNCSI H CLAUTÓL MIT FOG KAPNI ZSOLTIFIÚ... szerintem Krisztián semmi nem lesz ahhoz képest... xDDDDDD
2013. máj. 26. 11:31
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
remélem szétveri a fejét... :D ideje lenne, hogy Zsoltifiút is elintézze már valaki :D
2013. máj. 26. 12:53
 5/13 anonim válasza:
100%
"Krisztián haragja lesújt Zsoltra!" Szerintem ez elég egyértelmű :D
2013. máj. 26. 19:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tuti nekimegy, de csak egy kicsit fognak összekapni. A Klaudia most majd a Bartát akarja kicsinálni nem a Mikit.
2013. máj. 26. 21:29
 7/13 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom mi lesz ennek a vége, de Krisztián szerintem is kisebbfajta fasírtot csinál Zsoltból, de azt bírnám, ha fogná és a fülénél fogva vinné el a rendőrségig és feljelentené a csudába! hehe
2013. máj. 27. 13:41
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát, szerintem ha Krisztián nekilát Zsoltnak, akkor összecsomagolja... De már nemsoká kiderül!!! :)
2013. máj. 27. 16:50
 9/13 anonim ***** válasza:
69%
Ez az Krisz!! :D
2013. máj. 27. 21:26
 10/13 anonim ***** válasza:
84%
Hát ez nem volt gyenge.
2013. máj. 28. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!