Valaki valamilyen nagyon durva ilyeszto horror filmet tud?
Kérdező,látom nemigen esett le,hogy mire értettem a tolvaj szót. Mindegy,hagyjuk is,ennyit a "jó tanuló" státuszodról.
"es lass csodat nagykoromra is sok lesz a baratom/nom...xD "
Hmm,szóval már jósnő is vagy. Szép!
"tudom h nemerted de nem is erdekel"
Te még magyarul sem érted,amit mi mondunk,csak az a különbség,hogy nálad az értelmezéssel van probléma.
Ha akarod írok neked olyat,hogy a szemed ketté áll...angolul,spanyolul,vagy japánul írjak?
Mellesleg létezik fordító és a Te kicsillagozott szlovák hülyeségedet is le tudja fordítani,képzeld. Rohadt gyáva egy kis paraszt vagy,ha még nem is mered úgy írni,hogy mi értsük.
És megkérlek,hogy az Édes Anyukádnak mondogass ilyeneket.
"es latom a csaladod szep fiut neveltek beloled,aki egy ge**i lada tolvaj.... "
Milyen tolvaj?! :D Te most csak azt mondogatod vissza,amiket én,vagy a másik kérdező írtunk,csak érvek nélkül.
"es +a barataimmal jo nagyot nevetunk amit irsz :DD"
Nem tudom,a másik válaszoló hogy van vele,de én is jót derülök rajtad :) Kb úgy tudlak elképzelni,mint egy fé centis kis törpét,akinek vörös a feje,mert tudja,hogy nincs igaza :)
(Amúgy érdekes,hogy a barátaid értik az írásunkat...nem szlovákok?).
'elhiszed amit irsz hogy nem erdekel?? le**rlak tegedet magosrol...'
Szóval nem tudsz mivel érvelni, inkább csak simán lesz*rsz, mert tudod, hogy vesztettél? Miért nem fogadod meg inkább a tanácsomat? Asszed, hogy hülyeségeket beszélek? Most még kiröhögsz, de majd ha ilyen maradsz, akkor hiába nem hiszel nekem, nagyon meg fogod járni.
'es ne hasonlisd ossze az irasunkat,mert Szlovakiaban mashogy megy a tajszo kislanyom'
Hogy mersz Te engem kislányomnak szólítani? Ha nem vetted volna észre, nem a cigány tájszólásoddal van a bajom, hanem azzal, hogy az üzeneteid tartalmilag nullák, elbújsz a válasz elől, egy vesztes vagy. Itt jár a pofád, hogy Te mindenkinek keménykedsz, de nem tudsz nekünk. Nem válaszolsz semmire sem, amit mondunk, egy hulladék vagy, legalább beismerhetnéd, hogy igazunk van, és elgondolkodhatnál rajta.
'tudom hogy nemerted mert nehez a felfogasod,es mindet elolvasok amit irsz,legalabb feldobta megjobban a napomat..'
Nekem nincs nehéz felfogásom, mindent kifejtettem elég részletesen, válaszoltam mindenre, veled ellentétben. Akkor kinek is van nehéz felfogása? Elég siralmas, hogy feldobja a napodat, ha valaki szembesít azzal, hogy egy fölösleges parazita vagy a Földön.
'sztem senkise kivancsi rad itt,szoval oktasd ki az anyadot vagy a barataidat
es latom a csaladod szep fiut neveltek beloled,aki egy ge**i lada tolvaj....'
De kíváncsiak rám itt is. Eddig rajtad kívül egy-két ilyen tudattalan lénnyel futottam csak össze. Édesanyám is elítéli az ilyen kis majmokat, mint Te. A barátaim meg élve elásnának.
Te miért mondod rám, hogy tolvaj? :) Én nem vagyok szlovák.
'ja es a google fordito nem jol dobja ki amit akarsz tudni...szoval peched van'
Nincs peche, mert tökéletes lefordítja a szavakat. Én is nagyon sokat használom, ha valaminek gyorsan kíváncsi vagyok a jelentésére. De ismét felteszem a kérdést, hogy mit keresel itt, minek beszélsz magyarul, ha utálsz minket?
'en a helyedben elsullyednek a szegyenedben...ugy bevernem most a kocs*og pofadat te dagadt rohadek'
Mondd már el, hogy miért kéne szégyellnie magát? Miért lenne ő idióta? Nem érsz fel hozzá szellemileg. Akkor Te minek tartod magad, ha a szemedben már ő is ostoba? Annyira fájdalmas, hogy ilyen kib*szott buta vagy, és nem is tudsz róla.
Miért írsz neki ilyen csúnyákat egyáltalán? Ha már egész nap a testvéred faszán lógsz, tanulhatnál tőle valami értékesebb dolgot is a káromkodásom kívül.
Nem tudnád beverni a száját, ezt már kifejtettük. Itt ugatsz nekünk, de ha találkoznánk... Amúgy honnan tudod, hogy túlsúlyos? Rám is ezt mondtad volna csak úgy? :) (Mielőtt mondod, elmondom, hogy nem vagyok dagadt, sportos legény vagyok.)
kiterdekel a kulolakod? amugy meg a google fordito nem jol ajda ki beirtam egy szlovak szot es nemjo adta ki magyarul -.- es tolvaj is vagy,szlovakok miert lennenek azok? nemvagyok en buta,nem nehez a felfogasom,es igen pattogok veled es nemis felek/felnek toled mert egy kis nyalogep vagy csak szoval fogd be a csuszalesodet mert beverem xD
igen esetleg azok kivancsiak rad akik mar kivertek neked a faszodat!! xD
es am minek valaszoljak a kerdeseidre ha le**arom mit irsz mert nemtudod h milyen vagyok en mire vagyok kepes,milyen a felfogasom szoval kussolj,honnan tudod h a tesom gaszan logok?? xD
na csao
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!