Batman vs Pókember? Ki nyerne? és miért?
Batman inkább csak közelharcban jó, mert a luxusjátékszerei nélkül max az öklében bízhat.
Viszont pókember, ha tényleg a kezéből lövi ki a pókhálót, akkor övé a győzelem, semmi kétség.
Batman a technikára alapoz. Ha szembekerülne a Pókemberrel és lenne ideje felkészülni, akkor olyan bevonatot kapna a ruhája, amire nem tapad a háló, illetve fel lenne szerelve olyan szerkezettel is, ami oldószert porlaszt maga köré, hogy betekerni se lehessen.
innentől kezdve a Pókembernek maradna a közelharc, amiben Batman sem rossz, de Batmannek vannak távolba ható fegyverei is, azaz nem kellene közelharcba bocsátkoznia.
innentől kezdve pedig kacsavadászat.
és, ha használja a Zöld Manó által kifejlesztett gázt is? (ami semlegesíti Pókember összes különleges képességét)
vagy használja a Vasember által fejlesztett szerkezetet, ami hamis pókösztön jeleket küld?
a lehetőségek száma végtelen.
Pókember képességei a pókemberségből származnak, azaz adottak. fel lehet rájuk készülni. ezzel szemben Batman képességeit a használt technika/technológia adja és ebből következően szinte korlátlan mértékben fejleszthetőek.
készíthet exosketont, kilőhet a hangsebesség sokszorosával lövedéket, alkothat árnyékoló mezőt, akármit, ami techszinten elképzelhető.
Pókembernek esélye sincsen.
http://www.youtube.com/watch?v=e8K1m6SCRz4
am meg ez eldönt mindent szóval megnyugottam. Osztálytársaim is mind azt mondták hogy batman nyer de sajnos tévedtek. :D Én tudtam ezt csak meg akartam bizonyosodni affelől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!