Mondjatok nekem filmeket aminek egy kislány a főszereplője?
sKillEr96
Azt amúgy tudtad, hogy az egy megtörént eset volt a 60-as években? Ebből a sztoriból írta Jack Ketchum is a könyvet, amiből végülis ugye a film is készült.
Ettől hogy ez igaz, még borzalmasabb a történet.
Még egy érdekesség, készült még egy film ebből a sztoriból, ami a "szomszéd lánnyal" ellentétben nem a brutalitás részére megy rá, hanem a tényszerűségre. Ha érdekel keress rá.
An American Crime
Ez talán annyival kevésbé megrázó, hogy eléggé minimalizálták a durvaságot benne, már amennyire lehetett. Viszont elolvastam az eredeti sztorit, és hát még a girl next door is tompítva van ahhoz képest ami eredetileg történt.
sKillEr96
Nekem a "The Girl Next Door" benne is van az 50 kedvenc horror filmemben, bár tény, hogy mióta láttam, nem nagyon "mertem" újra elővenni!
Jah apropó még egy "kislány"-os film, ha a tindézser lányoknak annak számítanak:
Megan Is Missing
Nah ez még egy kb olyan beteg film mint a szomszéd lány, és bár ez a konkrét sztori fikció, de nap mint nap megtörténik a nagyvilágban. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!