A Pokemon, hogyan ert vegett?
Figyelt kérdés
en is neztem meg anno :) de nem emlkeszem,hogy mi lett a vege2013. máj. 23. 18:14
2/4 anonim válasza:
Hála Istennek:D remélem fog is menni még vagy ugyan ennyi ideig:))
3/4 anonim válasza:
Összesen 14 évad van... Én az első 5-öt láttam...
Az első évadban megszerzi a 8 jelvényt és szerepel a pokéligában, ahol kiesik majd.
A második évadban a narancs liga lesz terítéken. MEgszerzi a 4 jelvényt, elindul a narancs ligán és megnyeri.
A 3.-4.-5. évadban Jhoto-ban utazgat. Megszerzi 8 jelvényt, elindul a jhoto ligában, ahol majd kiesik a nyolcaddöntőben. A végén Mysti visszamegy edzőtermet vezetni, Brock is visszamegy falujába... Így Ash egyedül elindul a Hoenn régióban, ahol részt akar venni a Hoenn ligában majd, de oda már egyedül megy, vagyis majd egy új csajjal, May-el...
4/4 A kérdező kommentje:
koszi a pontos leirast :)
2013. júl. 15. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!