Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok ajánlani valam jó...

Tudnátok ajánlani valam jó sorozatot, de olyat, amiben folytatólagos a sztori, nem minden részben másról szól?

Figyelt kérdés

Szóval az ilyen Criminal minds, meg Odaát nem köt le annyira, emrt minden részen új dolgok, történetek vannak, mégha az alap sztori folytatódik is. Olyan kéne, ami olyan izgalmas, hogy egyiket a másik után nézném.

(Amiket eddig láttam: Jóbarátok, Szex és New York, Született feleségek, One tree hill, Így jártam anyátokkal, Big Bang Theory, King of Queens, Jim szerint a világ, 2 pasi és egy kicsi)

Szóval jöhet vígjáték is, de lehet valami komolyabb is. Nagyon köszönöm!!

2013. máj. 22. 21:11
 1/5 FannaL ***** válasza:
Nekem a vámpírnaplók tetszik pont emiatt , bár a Gyilkos elméket is szeretem.(De csak a nyomozgatás-halálozás meg izgalom végett.)
2013. máj. 22. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Vámpírnaplók

True blood

Teen wolf

2013. máj. 22. 22:09
 3/5 anonim válasza:
American Horror Story.
2013. máj. 23. 00:06
 4/5 Yasin válasza:
The Walking Dead
2013. máj. 24. 14:59
 5/5 anonim válasza:
Breaking Bad egyértelműen!!
2014. szept. 7. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!