A 3 közül melyik motiválja legjobban az embert? Dragon ball, Naruto, Bleach.
Amúgy majdnem mindegyik shonen ugyanarról szól de szerintem ez tök jó... legalább mi anime nézők nem ragadtunk le a jóban rosszban megg az ilyenek szintjén :D és mi tanulunk az élet nagy dolgairól...
amúgy nem mondhatok nagy véleményt mert a dragonballt nem láttam ( szerintem meg se nézem... túl fura a grafikája.. ) és a bleachet is most kezdtem el nézni, de azt hiszem hogy narutótól én nagyon sokat tanultam... :) nem csak azt hogy jajj dont give up hanem annyi sok rejtett kis bölcsesség is van benne... remélem ichigo
Amúgy majdnem mindegyik shonen ugyanarról szól de szerintem ez tök jó... legalább mi anime nézők nem ragadtunk le a jóban rosszban megg az ilyenek szintjén :D és mi tanulunk az élet nagy dolgairól...
amúgy nem mondhatok nagy véleményt mert a dragonballt nem láttam ( szerintem meg se nézem... túl fura a grafikája.. ) és a bleachet is most kezdtem el nézni, de azt hiszem hogy narutótól én nagyon sokat tanultam... :) nem csak azt hogy jajj dont give up hanem a sok rejtett kis bölcsességből is... remélem ichigo is mutat fel ekkora értékeket... ja meeg... FAIRY TAIL és full metal alchemist, meg one piece meg a többiek... :) őket is imádom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!