Mi lehet a címe?
építeni kezdték a házat ilyen gazdagabb család mikor kész lett az ajtó mellett nem üveg volt hanem átlátszó nem tudom mi(><). 3 gyerek volt a családba egy 3-4 éves, egy 6-7 éves és egy 12-14 éves, a legkisebb fiú volt neki külön szobája volt azt hiszem vagy nem tudom és a másik kettő lány volt és ők egy szobába egy ágyba aludtak. Egyik éjjel jött valaki a házba és az üveghez hasonló akármit kivágta és ment a házba de jól tudta hogy mi hol van bement a 2 lány szobájába és a legidősebb lányt el akarta vinni de a testvére is felkelt azt mondta ha megszólal akkor megöli az idősebb lányt ezért csendbe maradt a legidősebb lányt elvitte. Mikor reggel lett szólt a szüleinek ők a rendőröknek a kislány adott egy személy leírást és csináltak egy fantom képet és megismerték hogy az a pali ott dolgozott az építésnél ezért tudott mindent hogy hol van. A lánnyal nem csináltak semmit csak nem lehetett gyerekük és akartak egyet és ezért vitték el. már a szülinapja volt sírt a lány haza akart menni és a pali felesége adott neki egy tábla csokit de nagyon szegények voltak azt hiszem az utcán vagy az erdőbe értek. meg még olyanra emlékszek erdőbe voltak a lány el akart szökni és gyorsan elindult rohant és egyszer elbújt a fa mögé mikor megfordult már ott volt mögötte a pali. De a végén megtalálták a lányt és letartóztatták de olyan 1 év után.
ezt még nagyon rég láttam ez volt az első film amin nagyon féltem olyan 6 évvel ezelőtt:$
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!