Ki a legerősebb MARVEL hős illetve gonosz?
Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 22:23
1/15 anonim válasza:
ez egy nehéz kérdés de Thanos (kesztyűvel)mindenféleképpen az egyik legerősebb gonosz de ott van még Apocalypse,Galactus is a szeren.Hát hősöknél meg talán Thort emelném ki aki talán a legerősebb.
3/15 anonim válasza:
Én is Hulk-ot mondanám, hisz legyőzhetetlen, ha valaki megtámadja csak még idegesebb lesz, ebből adódóan pedig erősebb is.
De ahogy Google-n utánanéztem, mert azért nem vagyok akkora szakértő, ez azért nem ilyen egyértelmű, csak nézz meg pár linket: [link]
4/15 anonim válasza:
A linkeken lévő sorrendet fanok állították fel, akárkinek lehet ilyen sorrendje. Amúgy pl. az milyen már,h Doctor Doom-ot akinek egy bazinagy acélmaszk van a fején Magneto elé sorolják? Magneto 1 másodperc alatt megölné :D Sztem ezt nem lehet eldönteni,h melyik a legerősebb, mindenkinek van egy sorrendje.
5/15 anonim válasza:
Az összes ilyen sorrendet csak fanok állítják fel, nincs egy direkt erre létrehozott szakértői bizottság. Ettől függetlenül lehet pár toplista, aminek van értelme.
6/15 anonim válasza:
Stan Lee egyszer azt nyilatkozts, hha lenne egy Marvel Battle Royale, ahol mindenki harcol mindenki ellen, míg csak egyetlen egy marad, akkor az Thor lenne.
7/15 A kérdező kommentje:
Thor????
Hát ez lol
2013. aug. 13. 20:22
8/15 anonim válasza:
Hát 1)Thor egy isten 2)nem ellenkezhetek/tünk Stan Leevel :D Ha ezt mondta akk biztos van benne vmi
9/15 MrSenki válasza:
1,Stan Lee nem egyedül csinálta a Marvel-t 2,Thor nem "isten" hisz a képregényben is meg hal :)
10/15 Timmy01 válasza:
Deadpool a legerősebb mivel halhatatlan és mert már képregényben kinyirt mindenkit a Marvel univerzumból. Még Hulk-ot is és Thort is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!