Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy horror filmet keresek,...

Egy horror filmet keresek, ami a Hálózat tv-n ment. Akartok segíteni? Többi lent.

Figyelt kérdés
A film arról szólt , hogy egy szellem mindig más testét szállta meg , gyerekek voltak benne.Volt egy főszereplő fiú aki próbálta megmenteni az embereket. Vagy tudtok olyan listát a Hálózat-tv-n ment filmekről/horror filmekről?

2013. máj. 15. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Rosszul van feltéve a kérdés,így arra fognak válaszolni,hogy akarnak-e segíteni :)

Egyébként nekem erről a Gyilkos bennünk című film jut eszembe,nem ez az?

[link]

2013. máj. 15. 15:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem , nem ez , itt egy 22 éves nő a főszereplő , aki 18 évest játszik. Abban a filmben viszont 12-13 éves fiú volt a főszereplő. Nincs valami lista a Hálózat tv-n ment filmekről?
2013. máj. 15. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
59%
Basszus! "22 éves nő 18-asat alakít". Ha tudod, hogy ki a főszereplő, akkor megnézed, hogy mely filmekben szerepel! Wikipédia, stimm?
2013. máj. 16. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Ha nem tűnt volna fel,azt a gyilkos bennünk című filmre írta,nem arra,amit ő keres. Viszont látom nagy IQ huszár vagy,hogy állandóan csak beszólogatni tudsz a kérdéseknél(hadd ne idézzek most máshonnét,ugyanis az egyik kérdésemhez is írtál egy-két alpári dolgot).

Kérdező:nézelődtem a netes műsorújságokban,de sajnos mindenhol azt írja,hogy nem elérhető a Hálózat TV műsorlistája:

[link]

:(

2013. máj. 16. 15:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a 2009-s újságot , de a filmet nem találom ):
2013. máj. 16. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!