Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Észrevettétek hogy Elena...

Észrevettétek hogy Elena Gilbert és Katherine Pierce kicsit külsőleg is különböznek?

Figyelt kérdés

2013. máj. 15. 14:57
 1/7 FannaL ***** válasza:
Persze, Katherine vagányabban öltözködik, meg a haja is göndörített. De mivel mindketőt Nina játsza, így tényleg hasonmások. :)
2013. máj. 15. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Annyira nem különbözhetnek, mivel mindkettőt Nina játssza. De abban igazad van, hogy megjelenésben különböznek: a hajuk, a ruháik, az arckifejezésük... Viszont simán el tudják játszani a másikat.
2013. máj. 15. 15:22
 3/7 FannaL ***** válasza:
Hát ő ezzel vitatkoznék.. Elena nem tudta beadni Katherinet. :) De Ket-nek már sikerült egy párszor Elenának lennie. (4. évad mikor Jeremyvel Silast keresték.) Jer észre sem vette, hogy nem Elena az, de Elijah simán rájött mikor Elena Katherinnek akarta kiadni magát.(Jó igaz, ősi vámpír, de akkor is. :D)
2013. máj. 15. 16:54
 4/7 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nina játssza mindkettőjüket. Én az arckifejezésükre gondolotam. :)
2013. máj. 17. 17:11
 5/7 Roxi65 ***** válasza:

Ráadásul Katherine-t nem kerítik hatalmába az érzelmek, Elena sírósabb fajta. Vámpírként, ahogyan kikapcsolta az érzéseit, nagyobb ribanc lett, mint Katherine. Kegyetlenebb lett, ezért lett belőle jobb vámpír.

Katherine viszont mindent direkt csinál, csak a hatalom érdekli, és gyáva. Elena nem az, még akkor sem, ha ezzel együtt "Bitch" is tud lenni. Pl az egész második évad arról szólt, hogy Elena feláldozná az életét, h megmenthesse a családját. Megjelenésben tényleg nagyon különböznek. :)

2013. máj. 19. 11:49
 6/7 anonim válasza:
Igen, ez így van! Az is igaz, hogy Elena nem tudta még beadni magát Katherine-nek, viszont fordítva igen. De tényleg külsőleg is különböznek. Szerintem erre nagy hangsúlyt fektetnek a sorozat készítői. :) Hiszen "két külön ember"... azaz vámpír. És én még azt is észrevettem, hogy Nina Katherine-ként kicsit mélyebben, flegmábban beszél, míg Elenaként visszafogottabban. :)
2013. máj. 22. 18:30
 7/7 anonim válasza:
2019. febr. 3. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!