Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Borat vagy a Brüno a jobb?

A Borat vagy a Brüno a jobb?

Figyelt kérdés
A nyáron láttam A diktátor (2012, Paramount) filmet, én nagyon tettszett, mert Cohen eddig kimaradt az életemből. És mondták hogy hogy nézzem meg a Borat (2006, 20 th century fox) és Brüno (2009, Universal) filmet. Melyik a jobb?
2013. máj. 14. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:
A Borat jobb, de a legjobb az Ali G show, ha már Cohenről van szó. A Brünót csak akkor nézd meg, ha nem vagy homofób.
2013. máj. 14. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Borat sokkal jobb, de Brüno is hasonló stílusú.
2013. máj. 14. 12:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp a Borat.

Van olyan katalógus amely ezt meg is erősíti:

[link]

2013. máj. 14. 13:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Borat jó de én a Brunot nem tudtam végig nézni nekem az kb. olyan volt mint egy 5 éves kislánynak a Cannibal Holocaus xd
2013. máj. 14. 18:22
 5/7 LEON S KENNEDY ***** válasza:
Brüno az egész filmet végig röhögtem ahogy az a homo szerencsétlenkedik nekem ez 1000 viccesebb volt mint a borat. De rengetegen azt mondják hogy a borat jobb de nekem a brüno mondom 100000 vicesebb :D
2013. szept. 16. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:
A Borat,de elsővel egyet kell értenem,az Ali G Indahaouse mindkettőnél jobb.(És a diktátornál is)
2013. okt. 4. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Más. Mindkettő bemutatja a problémákat a világról vicces köntösbe csomagolva, elég komoly társadalomkritika. Borat lightosabb, története egyszerűbb, a brüno elég erős de jó poénok vannak benne. Ali g elég gagyi, eleje unalmas, de a közepére az is bejön. Brothers Grimsby kemény de nem hozza az eredeti formát.
2018. dec. 16. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!