Valaki ismeri ezt a filmet?
Sziasztok!
A következő filmet még kisgyerekkoromban láttam, a címe és szereplői nem nagyon rémlenek. Amire emlékszem:
-A közeli jövőben játszódik, egy földrengés által a (ha jól emlékszem)kaliforniai félsziget leszakad a kontinensről.
-Az amerikai kormány börtönszigetté alakítja, ahová csak bedobálja a bűnözőket, akiknek ott már saját kis társadalmuk van.
-Valahogy a kezükbe jut egy fegyvertechnológia, ha jól emlékszem valami műholdas fegyver, ezért beküldenek egy férfit hogy szerezze meg. Emlékezetem szerint a fickó is bűnöző vagy egykor az volt.
-A film végén ha jól rémlik a főhős maga indítja el a fegyvert ami által leáll a Föld összes elektromos berendezése. Meggyújt egy szál cigit, és azt mondja: "Mindent előröl."
Tudom kicsit szövevényesek amik megmaradtak, de nagyon örülnék neki ha valaki tudná a címét. :)
Előre is köszi!
B13 - A bűnös negyed
A kaliforniai szigetleválás kivételével a leírásodnak teljesen megfelelő film. Nekem tetszik, többször is nézhető kategória.
Szerintem ez lesz az. Ha mégsem, legalább azt megírhatnád hányban nézhetted, mikor voltál gyerek?
MEGTALÁLTAM!
Azért írom le, hátha érdekel valakit. :)
Escape from L.A. és Escape from New York
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!