Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ezekből a kategóriákból...

Ezekből a kategóriákból milyen filmeket ajánlanátok? (lent)

Figyelt kérdés

Akciófilm, vígjáték (nem baj, ha romantikus), thriller és az előzők mindennemű keveréke. Nem baj, ha régebbi csak jó legyen.

Amiket mostanában néztem meg és tetszett:

-A hálózat csapdájában

-Sherlock Holmes

-Féktelenül

-Die Hard sorozat

-Mission Impossible

-A Poseidon katasztrófa

Szóval hasonlókat szeretnék, de sajnos elfogyott a "készletem" :(

2013. máj. 13. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Akció:Az egyetlen-laza,egyszer nézhetős kis akciófilm,nagyon kikapcsoló

Vígjáték:Zűrangyalok,Drakula halott és élvezi,Haláli hullák hajnala(utóbbi horrorvígjáték,de vajmi kevés benne a horror).

(Misztikus)thriller:A 23-as szám(nagyon ajánlott!),A 1408-as szoba,esetleg még Long Dream(inkább a misztikus horrorhoz áll közelebb,de a misztikus jelző az,ami teljes mértékben illik rá).

Esetleg még Eden Lake-et ajánlom,az horror/thrillerféleség,vagy a Náci zombikat,ami akció-horror-vígjáték keveréke.

Remélem segíthettem!

(Egyébként horror is jöhet esetleg? Vagy "zavarosabb" filmek? Mert akkor még tudnék pár horror/thrillert mondani).

2013. máj. 13. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:

A hálózat csapdájában-hoz még esetleg ezeket tudnám felhozni:

A sziget

A hatodik napon

Mátrix-trilógia(?)

Total recall-emlékmás

Sajnos nem láttam a Hálózat csapdájában-t,de leírás alapján én ezekre asszociáltam.

2013. máj. 13. 18:58
 3/3 anonim válasza:
Akcióból nagyon jó a Szupercsapat (The A team)!
2013. máj. 13. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!