Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen japán horrorok vannak...

Milyen japán horrorok vannak amikben gyerekek is szerepelnek de nem szellemként? Pl: sötét víz, vörös cipő

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 14:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát olyan nem sok van. Egyébként a vörös cipő koreai,a kettő szigorúan nem összekeverendő! :)

De azért amik most így beugranak hirtelen:

Yogen(előérzet)-jó film,de ebben inkább csak az elején szerepel

Carved-a felmetszett szájú nő(Kuchisake onna)

Ringu 1-2(eredeti kör filmek)

Ju-rei:a hátborzongató szellem

Noroi-az átok(ez kézikamerás és nem is végig szerepel)

Ju-on:black ghost és Ju-on:white ghost(2009 mindkettő,"testvérfilmek").-az átok eredetijének afféle folytatásai.

Kyofu:the sylvian experiements (Sylvian kísérlet)

Scary true stories 1-2-3 (ebben sem végig vannak)

Ha jöhet "családi" jellegű horror is,akkor:Gakko no kaidan(Haunted school,1995). Azért mondom,hogy családi jellegű,mert habár néhol ijesztő,azért ez nem horrornak készült.

Ahova nem írtam semmit,ott többé-kevésbé egy gyerek is a főszereplők között van,ha nem,akkor is sok szerepe van a filmben. Remélem segíthettem!

2013. máj. 13. 15:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi hát tudom hogy nem sok van de azért kíváncsi voltam hát az amerikai átkot nem tudom milyen a japán de eszem ágában sincs újranézni utálom ha valami a földön csúszik. Főleg ha ember Xd. Azért köszi.
2013. máj. 13. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!