Valaki valami jó filmet ami: iskolába, egyetemen, középiskolaban játszódik? Pl:Hajrá Csajok, Avalon Gimi, St. Trinians, Vadócka.
Figyelt kérdés
Jó lenne ha segitenétek, mert már nagyon sok filmet láttam és bolondulok értük :)
Köszönöm ! :)
#vígjáték #dráma is jöhet :)
2013. máj. 13. 11:34
1/5 anonim válasza:
Helo!
Ha komolyabb is jo, akkor: Holt költök tarsasaga, Abigél, esrdekessegkepp Napola - A Führer elitcsapata.
Tovabbiak: Buliszeriz 1-2, Felveve, Easy A, Rocksuli, Dögölj meg John Tucker...
Jo szorakozast!
2/5 FannaL válasza:
Ami tetszett: a csúf szerelem, hercegnővédelmi program , Avalon gimi,Neveletlen hercegnő, Én és a hercegem Vadócka, Tinikadét, Bajos csajok, LOL,Csajok háborúja, Csere-bere szerencse, Rád vagyok kattanva, micsoda sráz ez a lány és Egyéb tündérmesék, mesék(filmben): Los Angeles-i, Hamupipőke történet, Volt egyszer egy dal,a villámtolvaj, hipervándor, lehet van benne olyan is amit itt írtál. ez a lista a kedvenc filmjeimmel. :)
3/5 anonim válasza:
10 dolog amit utálok benned
Dögölj meg John Tucker!
Pretty Little Liars bár ez sorozat
4/5 A kérdező kommentje:
köszii :)
2013. máj. 20. 17:01
5/5 anonim válasza:
Glee-Sztárok leszünk!-de ez sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!