13 éves vagyok. Szerintetek megnézhetem az éhezők viadalát vagy az nagyon dúrva nekem?
Figyelt kérdés
Osztâlytársaim közül sokan làttàk és azt mondtàk nem olyan durva simán megnèzhetem.anyukàm azt mondja hogy nagyon durva de én döntsem el hogy megnézem-e!
Szerintetek?
2013. máj. 13. 10:00
1/8 anonim válasza:
szerintem megnézheted, ha anyukád megengedi. maximum ha olyan rész van, eltakarod a szemed. én a mai napig szoktam így cenzúrázni, pedig 25 vagyok :D
2/8 anonim válasza:
Nem durva, ezt engedném már egy korodbeli lánynak.
Van az a bizonyos "nagykorú felügyelete mellett". Ez azért jó, mert ha megnézel egy filmet, akkor azt rögtön utána egy felnőttel meg tudod beszélni.
3/8 anonim válasza:
Szerintem ne azért ne nézd meg, mert durva, mert amúgy nem az, hanem csak időpazarlás. Azért ne nézd meg, mert menő a korosztályodban. Amerikai divatszar. Inkább várj egy kicsit és olvasd majd el a Battle Royale-t. Vagy ha nem szeretsz olvasni, akkor megnézheted filmben is, ami egyáltalán nem sikerült olyan jól, mint a könyv, de még így is sokkal jobb az Éhezők viadalánál.
4/8 A kérdező kommentje:
Koszönöm a vàlaszokat.megnéztem szerintem nem volt durva végét untam is már egy kicsit.peeta-t egyszerűen utàlom
2013. máj. 13. 14:31
5/8 anonim válasza:
Hát igen, a film egy rakás kaki, nem is értettem, mirefel a 16-os korhatár. Viszont a könyvet szeretem. A filmen eluntam magam, nem lehetett komolyan venni...
6/8 anonim válasza:
A könyv tényleg sokkal jobb, de a többi filmes adaptációhoz mérve a film se annyira rossz, tisztelet a kivételnek.
7/8 anonim válasza:
Én 12 éves vagyok, most olvasom a harmadik részét a filmet láttam nekem mindenki mondta hogy saját felelősségemre nézzem/olvassam. Szernitem ezzel nincs semmi baj, én például nem "féltem". Nekem is egyik barátnőm ajánlotta.
8/8 anonim válasza:
Nyugodtan megnézheted nem félelmetes de szerintem a könyvet olvasd el, mert sokkal jobb a filmnél. Egyébként ha olvasol mindent magadnak képzelsz el és így a durvább részeket se képzeled olyan ijesztőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!