A Twilightben Jacob alakváltó vagy vérfarkas?
Figyelt kérdés
Nem tudom most akkor melyik, én eddig azt hittem, hogy vérfarkas, aztán meg azt írják, hogy alakváltó, akkor most melyik, mi a különbség, kik akkor a vérfarkasok??2013. máj. 11. 12:19
1/6 anonim válasza:
Vérfarkas. Az alakváltót gondolom azért írták mert alakot tud váltani farkassá. De nem a mindenné átalakulni tudó alakváltóra gondoltak.
2/6 FannaL válasza:
Alakváltó vérfarkas(avagy emberből farkasba, farkasból emberbe alakul nem marad vérfarkas), de nem tud bármivé átalakulni. Nem időhöz kötött az alakváltása tehát simán bármikor átalakulhat, általában a vérfarkasok a filmekbe/könyvekbe időhöz, naphoz kötött az átváltozás és csonttöréssel jár hosszabb ideig tart.
3/6 anonim válasza:
Alakváltó. Mert az igazi vérfarkasok valójában a Hold gyermekei, akik régen léteztek csak. Jacobék "nem igazi vérfarkasok", csak alakváltók.
4/6 anonim válasza:
Jackob igazából alakváltó!! Ez a képesség pedig a génekben öröklődik tovább!! A negyedik rész végén mondta Edward, hogy a vérfarkas valami más...de nem ment bele nagyon a témába!!
5/6 anonim válasza:
ne veszekedjetek már. Jacob ˇˇalakváltó vérfarkasˇˇ
alakváltó:azzá alakul amivé akar, és bármikor
vérfarkas:teliholdkor változik át, és hosszú, fájdalmas folyamat.
alakváltó vérfarkas:akkor alakul át VÉRFARKASSÁ amikor csak akar.
6/6 anonim válasza:
vagy ha úgy jobban tetszik farkassá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!