A rémálom az Elm utcában jó film? Most lesz az új feldolgozása?
Figyelt kérdés
engem az érdekelne, hogy a régebbi jó-e?2009. szept. 30. 13:45
1/9 anonim válasza:
Az eredeti film jó volt, a maga korában. A mostani filmekhez és látványhoz hasonlítva persze kissé gyér. Miután nagy sikrt ért el, csináltak neki pár folytatást (azt hiszem 7 rész volt összesen) de azok egyre gyatrábbak lettek, ahogy mindig is, ha egy jó filmről több bőrt akarnak lenyúzni. Az újrafeldolgozást én is kíváncsian várom, remélem, nem szúrják el.
2/9 anonim válasza:
szerintem még a mostani filmek között is megállja a helyét nincs túl erős mezőny :D az újjat megnézem de nincsenek elvárásaim.. ahogy a péntek13 nál se voltak és hát sajnos be is jött elég gyatra lett..:s
3/9 anonim válasza:
az új egy fos lesz, a régiek alapok. mindenképp nézd meg őket
4/9 anonim válasza:
Nem rossz régen nekem is tetszett most már nem annyira.
5/9 sztív2000 válasza:
Remek. Jön a remake is pár hónap múlva. Freddy Krugert most nem Robert Englund játssza. Ez egy remake lesz.
6/9 anonim válasza:
szerintem az új freddy nem lesz valami jó
7/9 anonim válasza:
szerintem irtó jó lesz az uj freddy, de szerintem mindenképp nézd meg a régit, nagyonjó, jót röhögtünk rajta a bnőmmel :D főleg az elején a kecske XDDDD hát az nagyonkomoly volt.
szerintem jólesz mind2. az első jó a többi szar. a freddy vs jason is jó meg a wes craven's new nightmare is elégjó.
péntek 13-ból nemláttam se az eredetit se a remaket
8/9 anonim válasza:
ittvan a rémálom az elm utcában 2010 teljes film: [link]
9/9 anonim válasza:
előző vok, am elmondom, h a mai remake-k inkább izgalomra törőek és mellőzik a fröcsögős részeket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!