Trónok harca könyv és sorozat mennyire hasonlít?
Figyelt kérdés
Most olvasom a könyv első részét, de majd szeretnék belekezdenia. Sorozatba is. Mennyire hasonlítanak? És úgy van például, hogy az 1. évad a könyv első részét mutatja be, a második évad pedig a könyv második részét?2013. máj. 9. 21:04
1/2 anonim válasza:
Szia. Én fordítva csináltam, azaz én először néztem a sorozatot, és mivel nagyon tettszett kezdtem bele a könyvbe. Nem véletlen, hogy ennyire jó kritikát kap, hiszen VISZONYLAG nagyban egyezik a könyvel, talán csak időbeli eltérések azok amik jelentősebbek. És igen, az első évad az első könyv, a második évad a második könyv. A harmadik részt viszont már 2 évadban fogják leforgatni, mivel a harmadik könyv túl sok dolgot foglal magába, és nem férne bele 1 évadba.
2/2 anonim válasza:
Az első évad szinte ugyanaz, mint a könyv.
A másodikban már sok helyen eltértek az alapanyagtól, ahogy a harmadikban is.
Az első évad az első könyvet, a második a másodikat dolgozza fel, de a harmadik évad elvileg csak a harmadik könyv első felét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!