Valaki tud ezekhez magyar feliratot? Én nem találok. Love's Unending Legacy (2007) Love's Unfolding Dream (2007) Love Takes Wing (2009) Szinkronnal emg valószínűleg nem is létezik.
Love's Unfolding Dream-hez:
Love Takes Wing-hez:
arra figyelj, hogy a filmed is ugyanolyan időzítésű legyen. vegyük alapul pl a Love Takes Wing-et. a feliratában, a film céme mellé odavan írvam, hogy: DVDRip-Arigold. innen az arigold a fontos. azkell h a te filmed címe is arigold időzítésű legyen. ez a filmed címéből kifog derülni, mert mindig odaszokták írni a film neve mellé az időzítés fajtáját is. ha nincs odaírva, akkor próba szerencse :D
a másik filmnél pedig, a Love's Unfolding Dream-nél, ot nincs konkrétan kódolás jelölve, ezért ha a te filmed címében sincs akkor valszeg jólesz neki.
az első filmhez nemtaláltam feliratot.
angol? fhú, nemis figyeltem, nemgondoltam volna h angol filmhez angol feliratot tesznek fel egy magyar feliratoldalra :D
akkor viszont nemtudok segíteni sajnos, mert csak ezeket találtaM
Semmi gond, köszönöm hogy utána néztél!
Most megint elkezdtem keresgélni én is, de nincs sok értelme, szerintem nem létezik magyar felirat.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!