Ki milyen sorozatokat szeret?
Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 14:14
1/9 anonim válasza:
Sose néztem sorozatokat, nem tudtak lekötni. Viszont most rátaláltam egyre, ami hozzánőtt a szívemhez, Wilfred a címe. Sajnos csak angolul, feliratosan van, de kit érdekel :D Beteg a humora, viszont nagy igazságok vannak benne...
2/9 anonim válasza:
1 sorozatot néztem eddig végig. Ez a Szökés.
3/9 anonim válasza:
Helo!
Azokat, amelyek kepesek lekötni es legalabb jok - vagyis az atlagosnal jobbak.
De külön kiemelnem a Brit sorozatokat, mint az IT Crowrd, The Inbetwwners, Black books, Csengetett, Mylord?, Sherlock
Az olyan rövid, de kivalo minisorozatokat, mint peldaul a Hatfields and Mccoys
Vagy az olyan erdekes es nagyon jokat, mint a The Walking Dead peldaul.
4/9 anonim válasza:
sons of anarchy, breaking bad, azok a 70-es évek show, Louie
5/9 anonim válasza:
Dexter, Doctor Who, Supernatural első 5 évada, Breaking Bad, Egy rém rendes család
6/9 anonim válasza:
Érdekelt hogy a Csajok című sorozat(Girls, HBO) miért tarolt idén a Golden Globe-on.
Elkezdtem nézni, hát nem csalódtam.
7/9 Roxi65 válasza:
Gossip girl
Odaát
Gyilkos elmék
A mentalista
Dr. Csont
Dr. House
Szulejmán
Gyilkos számok
Castle
Döglött akták :)
9/9 anonim válasza:
Trónok harca
Walking Dead
Grace klinika
Dexter
Egy rém rendes család
Kaliforniába jöttem
Dr. House
American Horror Story
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!