A könnyű nőcskében Olive melyik filmekből sorol fel?
Figyelt kérdés
Amikor azt mondja, hogy szeretné, hogy John Cusack álljon egy magnóval az ablaka alatt stb..? itt melyik filmeket sorolja fel?2013. máj. 8. 09:28
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
úú köszönöm szépen:) és tetszettek??
2013. máj. 8. 10:02
3/5 anonim válasza:
igen! :D aztán ezek után megnéztem még egy jó pár retró romantikus tinifilmet.:)
amúgy a Nulladik órát a Pitch Perfect (Tökéletes hang) c. film is felkapta, főleg a főcímdal miatt:
4/5 Józsi91 válasza:
És mikor a pódiumon áll és táncol az ki pontosan, vagy melyik filmben van benne ?
5/5 Józsi91 válasza:
Meglógtam a Ferrarival volt az bocs közben csak megtaláltam :D, nézzétek meg megéri nekem nagyon tetszett anno :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!