Milyen szerelmes filmeket ajánlotok, amit legalább egyszer az életben kötelező megnézni?
A forrás
A régi környék
Brokeback Mountain
Cashback
Igazából szerelem
Moulin Rouge és Love story az örök klasszikusok, illik ismerni őket, illetve annak ellenére hogy a Love story egy ezer éves film, nekem nagyon tetszett, a Moulin Rouge-ról már nem is beszélve :)
Van még Szívem érted rappes, ami kicsit szomorúan kezdődik, aztán Szerelem a végzeten, nem tudom miért, nekem ez a film iszonyatosan tetszett.
Anno a Nyakiglove-ot is bírtam, bár már annyiszor láttam hogy kicsit meguntam. Hirtelen most több nem jut eszembe ami nagyon tetszett.
Talán a Marley meg én, abban kutya + szerelem... Én nem tudtam végignézni, az utolsó fél órában már úgy sírtam, hogy nagyon :( Szóval ha kutyusod van, akkor lehet nem a legjobb :)
Spancserek is tetszetős :)
kihagytátok!: Séta a múltba. ez sírós.
Szabadság, szerelem(és itt nem a magyar filmre gondolok)kicsit könnyedebb. azért nekem még teccett:)
(előző)
na és hol maradnak a Julia Roberts-es sikerfilmek???
Felhők fölött 3 méterrel 1-2. Jóó film, nekem nagyon tetszett és bőgtem is! Tökéletes hang, nem a legromantikusabb de van benne szerelmi szál. Az a bizonyos első év.- még nem láttam, de nézd meg az előzetesét.
Esetleg twilight... nagyjából ennyi jutott eszembe, de sok jó van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!