Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen szerelmes filmeket...

Milyen szerelmes filmeket ajánlotok, amit legalább egyszer az életben kötelező megnézni?

Figyelt kérdés
Az sem baj, ha nem happy end a vége. Ezeket láttam már: Séta a múltba, Szerelmünk lapjai, PS I love you, Édes november
2009. szept. 29. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Keith,Egy gésa emlékiratai
2009. szept. 29. 18:46
 2/10 anonim válasza:

A forrás

A régi környék

Brokeback Mountain

Cashback

2009. szept. 29. 21:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Igazából szerelem

Moulin Rouge és Love story az örök klasszikusok, illik ismerni őket, illetve annak ellenére hogy a Love story egy ezer éves film, nekem nagyon tetszett, a Moulin Rouge-ról már nem is beszélve :)

Van még Szívem érted rappes, ami kicsit szomorúan kezdődik, aztán Szerelem a végzeten, nem tudom miért, nekem ez a film iszonyatosan tetszett.

Anno a Nyakiglove-ot is bírtam, bár már annyiszor láttam hogy kicsit meguntam. Hirtelen most több nem jut eszembe ami nagyon tetszett.

Talán a Marley meg én, abban kutya + szerelem... Én nem tudtam végignézni, az utolsó fél órában már úgy sírtam, hogy nagyon :( Szóval ha kutyusod van, akkor lehet nem a legjobb :)

Spancserek is tetszetős :)

2009. szept. 30. 07:50
 4/10 anonim válasza:
50 első randi
2009. szept. 30. 17:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Blood and Chocolate
2009. okt. 2. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:
PS I love you, Ház a tónál, Zene és szöveg:)
2009. okt. 3. 21:09
 7/10 anonim ***** válasza:
előző vagyok, a Ha eljön Joe Black-ot elfelejtettem:)
2009. okt. 3. 21:10
 8/10 anonim ***** válasza:

kihagytátok!: Séta a múltba. ez sírós.

Szabadság, szerelem(és itt nem a magyar filmre gondolok)kicsit könnyedebb. azért nekem még teccett:)

2009. okt. 27. 19:49
 9/10 anonim ***** válasza:

(előző)

na és hol maradnak a Julia Roberts-es sikerfilmek???

2009. okt. 27. 19:50
 10/10 anonim válasza:

Felhők fölött 3 méterrel 1-2. Jóó film, nekem nagyon tetszett és bőgtem is! Tökéletes hang, nem a legromantikusabb de van benne szerelmi szál. Az a bizonyos első év.- még nem láttam, de nézd meg az előzetesét.

Esetleg twilight... nagyjából ennyi jutott eszembe, de sok jó van.:)

2014. ápr. 12. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!