Mi a címe ennek a filmnek?
Még úgy 6 éve láthattam kb. ezt a filmet késő este a Tv1-en. Már elkezdődött mire én rátaláltam, de nem sok mehetett le belőle. úgy 10-15 perc max. Onnan láttam hogy volt egy suli ,egy erdő melett. oda járt egy lány akinek nagyon tetszett egy fiú. később kiderül a filmből, hogy betegesen. E közben volt egy haverja aki támogatta minden ötletében. Hogy össze tudjon jönni a fiúval ez a lány kitalálta hogy a haversrác zárja be őt, a fiút, és még 2-3 osztálytársukat az erdő mélyén egy régi rejtett katonai bunkerbe a föld alá. a kulcsot meg vigye el magával, és majd jöjjön nyitni az ajtót valamikor ha szól a csajszi. bezárkódtak aztán jöttek a bonyodalmak. elfogyott a kaja, közben meghalt egy csaj mert szedte a fogyasztó tablettákat. de a csajszi nem törődött vele, mert addig nem akart kimenni a barlangból amíg nem jön össze a gyerekkel.....
Örülnék ha valaki ráismerne ebből :)Megnézném megint, nem volt rossz film a kategóriájában!
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!