Olyan film mint Repülő tőrök háza vagy Egy gésa emlékiratai?
Ne haragudj,hogy kijavítalak,de Repülő tőrök klánja és nem háza :)
A másikat sajnos nem láttam(egyébként a Gésa emlékiratai az japán,a másik pedig kínai),de "nagyon nagyon érzelmes" ázsiai filmeket még tudok mondani :) Remélem el is találom vele az ízlésedet :)
The sorcerer and the white snake(Fehér kígyó legendája)-nemrég néztem és gyönyörű a képivilága,telis-tele van érzelmekkel és akcióval is. Mindenképp látni kell
Tigris és sárkány-hasonlóképp,mint az előzőnél,de ebben kicsit több az akció
Hős(Hero,2002)
Nyughatatlan lélek(the restless,2006)-ennek is nagyon szép képivilága van,ritkajó film.
Aranyszirmok átka
Esetleg még:Keserédes élet(koreai akció-dráma),Long Dream(japán misztikus horror),Confucius(kínai történelmi film),bár ezutóbbiak talán nem egészen olyanok,mint amilyenekre Te vágysz,de érzelmesek.
Ha még jut eszembe írok,mert biztos van,amit kifelejtettem :)
Remélem segíthettem!
Anyátlanok
Teljesen más, mint amiket példának említettél, de valami fantasztikusan drámai film :)
Örülök,hogy azok tetszettek :) Szerintem a The sorcerer and the white snake akkor még jobban fog tetszeni :) Hihetetlen film lett és tényleg szomorú,szívszorító a romantikus része(mondom ezt férfi létemre,úgy,hogy nem szeretem a romantikus filmeket :D)
Sajnos amit utánam ajánlottak,arról nem tudok véleményt mondani. De a fent említettet szerintem mindenképp nézd majd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!