Mit kellene tudnom a Smoshról?
Figyelt kérdés
Ezeket hallottam:
- 3# legnézettebb csatorna volt a YouTube-on (nem tudom, vajon most is az)
- Ian profibb mint Anthony
- Mindketten stand up comedysek
Tudtok róluk érdekes dolgokat? Mondjuk tévében, élőben szerepeltek? Vagy olyanokat, hogy Anthony tud e zenélni, stúdióba dolgoznak, mennyire híresek, gazdagok, milyen végzettségük van? Húgom szerint két szakadt csöves, ezért szeretnék többet megtudni róluk, hogy én azért képbe legyek és mondhassak neki ezt-azt.
2013. máj. 7. 12:56
1/3 anonim válasza:
Szerintem két átlagember, akik ebből lettek híresek. De ebből a videóból ( http://www.youtube.com/watch?v=kUdsmI4E7sg ) Anthony elég sokat elárul. Pl weblapokat készített embereknek és abból keresett pénzt. Végzettséget tekintve szerintem valami alapfokú informatikai végzettségük lehet, de ez is azt bizonyítja, hogy ez semmit nem jelent. Ugyanis ha jól tudom Anthony eléggé ért az ilyen informatikai cuccokhoz, talán jobban mint egy diplomás, aki azt hiszi, hogy mert az egyetemen papírra írogatta a haszontalan programjait tud valamit. Szóval szerintem nézd meg a videót, hátha megtudsz valamit :).
2/3 anonim válasza:
Nekem a kedvenc videósaim, és 4 csatornájuk van YouTube-on (SmoshGames, IanH, Anthony Padilla, Smosh). Mindegyik jó, de leginkább a másodikat, és az utolsót ajánlom. Második: úgynevezett "Lunchtime w/ Smosh", amiben kajákat kóstolnak. Utolsó: A viccesebb videók, vannak köztük zenék is, amiknek a szövegét ők írták, és a tartalmuk szintén vicces, pl.: Assassin's Creed 3 paródia zenével. Szerintem Anthony egy nagyon picivel jobb, mint Ian, de mindketten nagyon viccesek, és érdemes őket megnézni. (Ajánlom az "If _____ were real című sorozatukat: http://www.youtube.com/watch?v=dLGvKxkUSmk&list=PL0929612B0E..
3/3 anonim válasza:
1 órája írtam a választ, és mire végre kész lettem, linkeltem vagy 20 oldalt, és leírtam mindent, amit tudtam, véletlenül kiléptem, és nem küldtem el.
A létező legrosszabb érzés. :D
Mindegy. Pár nap múlva talán újra nekikezdek.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!