Ha a 7 éves kisöcsémmel mennék el a Vasember 3-at megnézni, nem lenne gond a beengedéssel?
Sziasztok!
Tudom, ez már a milliómodik ilyen kérdés, de jobbnak láttam a saját esetemre specializálva újra megkérdezni.
Szóval én 21 éves vagyok, a kisöcsém mindössze 7, de nagyon-nagyon szeretné megnézni a Vasember 3-at.
Szerintetek simán el tudnám vinni? Sőt! Ha már egyszer viszem, nem is simán 2D-re, hanem 4DX-re szeretném elvinni. Mit gondoltok, beengednének?
Nem mondanák, hogy "ejjnye-bennye, ehhez még túl fiatal."
Ez tényleg fontos kérdés a számomra, mert ha egyszer megígérem, hogy elviszem, és már ott is vagyunk, de nem engednek be, akkor az számára óriási csalódás lenne, amit jobb szeretnék elkerülni.
Előre is köszönök minden választ.
Ezzel kapcsolatban csak Los Angelesből van tapasztalatom, ott beengedték a 2 évest is.
Én úgy gondolom hogy itt sem akadály a kor, de az a biztos ha előtte felhívod őket.
Ha fizetsz leszarják ki hány éves.
Meg amúgy egy sima akció film , csak annyit érzékel belőle hogy megy a fight , ha béltépkedős Hannibal Lechter vagy egyéb lenne talán megkérdeznék hogy biztos beviszi ..
A korával 3D esetében biztosan nem lesz gond, mert én vasárnap voltam megnézni, és egész pici 4-5 éves fiúcskákat hozott el a papa a filmre, tehát ez oké. a 4DX-hez pedig itt egy kis használati utasítás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!