Mit gondoltok a Roman Polanski ügyről?
Nem tudom miértj ön indenki ezzel, hogy "nagyszerű dolog, hogy lehet akármilyen híres megbüntették". Tök egyértelmű. Durva, hogy egyáltalán említeni kell ilyesmit.
Azért hozzátenném, hogy azok után, ami a feleségével történt, nyilván nem teljesen normális a lelke.
Felháborítónak, gusztustalannak és elkeserítőnek tartom, hogy egy ember is kiáll emellett a féreg mellett!!!
Ráadásul "ballépésnek", "incidensnek", "tévedésnek", "hibának" emlegetik a "NEMI ERŐSZAKOT"!!!
Nehogy már megússza! Börtönbe vele élete végéig!
Az annak idején megrontott kislány pedig valószínűleg azért nyilatkozik olyanokat, hogy már megbocsájtott meg együtt érez Polanski-val, mert kapott egy pár milliót a zsebébe, hogy ezeket mondja! Szánalmas!!!
miért kell meg említeni, hogy "nagyszerű dolog, hogy lehet akármilyen híres megbüntették". Mert aki ismert és széles körben elismert, gyakran olyan dolgokat úszik meg, amit nem kellene. tudom, hogy elcsépelt de nincs jobb példám rá: O.J. megúszta...
[2. válaszoló]
Fogadok,hogy megússza,és slusszpoénként még az életmű-díjat is megkapja ezüsttálcán!!!
Hihetetlen,hogy a főbenjáró bűncselekmény és a pofátlan szökés után még egyátalán melléáll valaki.Persze "holló a hollónak..." ugyebár.
Azt hittem,ilyen csak Magyarországon létezik,de úgy tűnik egész Európának elment az esze...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!