Titeket ez nem zavar az Arrow-Zöld íjász című sorozatban?
Figyelt kérdés
Ami engem nagyon zavar, az:
1) A rendőrség meg a törvény őrei kb. semmit se érnek, nem tudják megtalálni a gaztettek elkövetőit, de a szőke csaj egy számítógép segítségével akármit kiderít kb. perceken belül.
2) Az íjász mikor elindul igazságot szolgáltatni, akkor a célpontja minden emberét gondolkodás nélkül megöli, majd elfogja a rosszfiút és a pofájába vágja,h nem öli meg, mert az nem az ő módszere...
2013. máj. 6. 13:32
1/4 anonim válasza:
Amiket leírtál azok engem is zavarnak :D
3/4 anonim válasza:
engem még az zavar hogy kb.0.73 másodperc alatt is ki tud lőni 2-3 nyilat és mind pontos o.O
4/4 anonim válasza:
2) Az íjász mikor elindul igazságot szolgáltatni, akkor a célpontja minden emberét gondolkodás nélkül megöli, majd elfogja a rosszfiút és a pofájába vágja,h nem öli meg, mert az nem az ő módszere...
Ez nagyon jó ^.^ de amúgy ez tényleg fura benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!