Tudtok nekem ilyen filmeket ajánlani?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok aminek témája a szülő-gyerek kapcsolat, elsősorban anya-fia. Pl. 10 elveszett év, Édesek és mostohák vagy a Fény felé. Dráma, thriller vagy vígjáték is jöhet.
Köszi
2013. máj. 5. 19:43
1/10 anonim válasza:
Helo!
Win-win, Srac a biciklivel, Beszelnünk kell kevinröl.
Jo szorakozast!
2/10 A kérdező kommentje:
köszi, jöhet még!
a beszélnünk kell Kevinről c. filmet már láttam, elég durva, nem is jött be igazán. egy horror volt az a gyerek...
2013. máj. 5. 22:12
5/10 A kérdező kommentje:
köszi, jöhet még!
2013. máj. 8. 14:46
6/10 anonim válasza:
Van egy baromi jó sorozat az Ewerwood, amiben van apa-fia kapcsolat, ami nagyon nem jó, főleg mikor meghal az anya, elköltöznek falura, amúgy még van egy lány kislány, meg bla bla bla. De nagyon jó, imádom azt a filmet. Meg van még egy film az Apja lánya, azt is bátran ajánlom, mert nagyon jó kis film.
7/10 A kérdező kommentje:
Inkább olyat keresnék amiben anya-fiú kapcsolat van, gyerek, kamasz vagy felnőttkori az mindegy.
Amúgy sorozat is jöhet amiben ilyen történet is van, mint pl: a Született feleségek (Bree-Andrew, Lynette és a 3 fia) vagy a Dallas
2013. máj. 10. 18:20
8/10 anonim válasza:
Őszi szonáta - Igaz ez anya lánya kapcsolatról szól, egy elég súlyos dráma, Bergman talán legjobb filmje.
9/10 anonim válasza:
Jófiú
Macaulay Culkin-nal '93-ból...
10/10 A kérdező kommentje:
A Jófiút láttam, tényleg nagyon király film!
2013. aug. 22. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!