Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Olyan nagy szám ez a csillagok...

Olyan nagy szám ez a csillagok háborúja meg a gyűrűk ura? 16éves fiú vagyok és nem láttam egyiketse és nem is érdekelnek, de mindenki lehülyéz érte.

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 08:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát olyat se hallottam még hogy egy lány akarja nézni és hogy valakinek a Baljós Árnyak legyen a kedvence :) Az ért az eredeti trilógia az az igazi Star Wars :) Bár az összes jó
2013. jún. 22. 19:43
 12/14 anonim ***** válasza:
hát igen ma már én is így látom, de régen hűha fénykard, jedik na meg a bátor kis Anakin:D
2013. jún. 23. 16:06
 13/14 anonim válasza:

Én meleg szívvel tudom ajánlani úgy cakompakk (bármelyik filmmel kapcsolatban) a Hollywood Hírügynökség kritikáit, miután megnézel egy filmet, és van róla véleményed, azzal kiegészítve.

Mert aki lehülyéz az ízlésed miatt azzal nem is érdemes vitatkozni.

Na de én amondó vagyok adj ezeknek a filmeknek esélyt, mert akár tanulhatsz is belőle.

2017. ápr. 29. 16:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Én komolyan nem értelek titeket hogy lehet meglenni Star Wars Harry Potter Gyűrűk Ura és Alien filmek nélkül meg egy csomó más film nélkül én biztos nem bírnék meglenni ezek nélkül a filmek nélkül ezek tetszik vagy sem az alapműveltséghez hozzátartoznak nekem égne a bőr a pofámról ha nem láttam volna ezeket a filmeket illene ismerni de ez az én véleményem nem kell egyetérteni velem de ez az igazság. 26/f
2018. jan. 16. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!