Melyik ez a film?
Figyelt kérdés
Egy olyan filmet keresek, amit már jó régen láttam, de valahogy most eszembe jutott és nem tudom melyik az. Európai film, talán svéd vagy cseh, nem tudom. Annyira emlékszem belőle, hogy egy csávót egy olyan városba szállítanak, ahol boldog lehet, de bármi történik vele nem engedik, hogy meghalljon. pl. beveti magát a vonat alá, de életben tartják, majd a film végén kiderül, hogy egy másik világ mögött voltak egy fal másik oldalán, ahonnan mindig zenét hallott. Kissé hajaz a Falu-ra.2013. máj. 5. 00:47
1/2 anonim válasza:
A kiállhatatlan (Den Brysomme mannen / The Bothersome Man)
2/2 A kérdező kommentje:
azazz köszi:D
2013. máj. 5. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!