Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Semir miért nem főnök a...

Semir miért nem főnök a cobra11-ben?

Figyelt kérdés

Pár résszel ezelőtt az volt, hogy a főnök lemondott, és Semir lett az új főnök. Még egy autót is kapott a rész végén!

De most nem ő a főnök. Miért? Mi történt?

2013. máj. 4. 10:59
 1/5 anonim válasza:

Semir nem lett főnök. Szerintem te A halál angyalai részre gondolsz. Itt a leírása:

(Engel des Todes/A halál angyalai) 2/1: Andrea nyomására Semir irodai munkát vállal a Tartományi Bűnügyi Hatóságnál. Ben új társával, egy örökké étkező, minden lében kanál rendőrnővel szemtanúi lesznek egy fiatal megölésének, és a bűnözők nyomába erednek. A szerb bűnözők következő célpontja Sturmi, akinek holtteste mellett Ben Max Bergert, Sturmi barátját látja meg. A fiú elfut ijedtében, de Semir is a helyszínre érkezik, és elkapják őt. Max ártatlansága bizonyítása és osztálytársnője, Florida iránta való érdeklődésének felkeltése érdekében sokra képes, amivel eleinte csak még több bajba kerül, aminek Ben és Semir egyáltalán nem örülnek.

(Engel des Todes/A halál angyalai) 2/2: A fejenkénti ötmillió eurós zsákmányért a Halál Angyalai elnevezésű szerb különleges alakulat egykori tagjai bármire hajlandók. Miután Floridát is elkapták, és ezzel megzsarolták Maxot, a fiú elmenekül a rendőrőrsről. Semir felrúgva Andreának tett ígéretét, a tűzvonalba megy. Ben segítségével rájönnek, hogy a szálak igen magasra vezetnek, nagyon úgy tűnik, hogy a rendőrségen belül is vannak segítőik. Max is a segítségükre szorul barátnője miatt, így már hárman indulnak a szerb alakulat ellen.

2013. máj. 4. 17:37
 2/5 anonim válasza:

Első vagyok.

Amikor Semir kilép a Tartományi Bűnügyi Hatóságtól és újra Ben társa lesz, akkor kap egy új autót (egy új BMW-t).

2013. máj. 4. 17:39
 3/5 A kérdező kommentje:
tényleg. most néztem vissza, és a kolléganője ment el bennek... félre értettem, bocs :)
2013. máj. 4. 18:59
 4/5 anonim válasza:
Mi a neve Ben és Semir főnökének? Ha valaki az igazi nevét tudja, az lenne a legjobb. Köszi
2015. febr. 13. 15:33
 5/5 anonim válasza:

Ismerkedni akarsz vele? :D

Google a barátod

beírod hogy Kim Krüger és ezt írja ki:

Kim Krüger = Katja Woywood

2017. aug. 11. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!