Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Skinhead filmek?

Skinhead filmek?

Figyelt kérdés
Soroljatok fel legyetek szívesek olyan Skinhead filmeket ami magyar szinkronos.Ezeket láttam: Romper Stomper,Amerikai história x,Hitetlen
2013. máj. 4. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Muszáj,hogy szinkronos legyen? Több olyan nincs ugyanis. Kivéve a Skinheads(bőrfejűek,1989),az viszont csak ncore-on elérhető tudtommal szinkronnal.
2013. máj. 4. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ami még magyar szinkronos az az Acélbakancs,de marha unalmas film. Meg talán az Ez itt Anglia,legalábbis ha port.hu-n fent van az adatlapja akkor gondolom van szinkronja is. Én felirattal láttam.

2013. máj. 4. 12:50
 3/5 A kérdező kommentje:
This is England-ra gondolsz biztos.Sajnos annak nincs szinkronja, felíratosan meg nem nézek semmit
2013. máj. 4. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen,arra gondoltam. Egyébként szabad kérdeznem,miért nem nézel? Ha azért,mert nem szeretsz "olvasni" filmnézés közben,szerintem azt felejtsd is el. Ezt csak azok mondják,akik életükben nem néztek felirattal filmet,hülyeség. Felirattal is ugyanolyan élvezhető egy film(sőt,még jobb is talán).
2013. máj. 4. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Wanderers
2020. nov. 9. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!