Fogják valaha ismételni az Űrgammák c. sorozatot?
Hú, de régen is volt már ez! Talán még általános iskolába jártam, mikor adták.
Nem tudom, hogy ismételni fogják-e valaha, de ha igen, akkor biztos, hogy meg fogom nézni.
Én egyébként úgy emlékszem, hogy nem is lett rendesen vége a történetnek, csak egyszerűen valamiért félbehagyták és nem gyártottak több részt.
Kár érte.
Én nagyon szeretném, ha ismételnék. Meg is venném DVD-n ha kiadták volna. Még az MTV-nek ís írtam, de lehajtottak messzire.
Általános sulis voltam, amikor ment, nagyon szerettem, szeretném most is.
Úgy tudom, hogy 160 részes volt, amiből az első 10et és az utsó 20at nem láttam, de úgy mesélték kerek volt a történet, véget ért, és happy end-del.
őszintén remélem hogy meg fogják ismételni,többet érnénk vele mint a mostani nép butító sorozatokkal.
egyébként 160 részesre tervezték,1-1.5 év el telével lett is volna folytatás,csak mivel a fidesz balhét csinált belőle,és meg is nyerte a 98-as választást. ugrott az egész.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!