Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek a Kör az jó film?

Szerintetek a Kör az jó film?

Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 00:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Elmegy , de az eredeti japán kör (Ringu) sokkal jobb szerintem
2013. máj. 3. 00:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem pont fordítva. Maximum az amerikai ér valamit, de az sem nagy szám.
2013. máj. 3. 10:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól függ,melyik verzióról van szó. Én speciel az első válaszolóval értek egyet. Ki is fejtem,hogy miért.

A Ringu-t sokan rossznak,mondják,mert hogy nem sok látványelem van benne. Viszont pont ez a lényege. Ez olyan film,amit "érezni" kell,nem csak felületesen nézni. Nem csak az atmoszférája jó az egész filmnek,hanem van benne valami még mélyebb,amit most talán el sem tudnék mondani. Akinek tetszett,az biztosan érti.

Viszont elég "edzett" vagyok horrorfilmek terén,de ez volt az egyetlen,amit úgy néztem,hogy este kezdtem és csak másnap mertem befejezni...

Megjegyezném,hogy a szinkronja elég rossz,az sokat számít egy filmnél. Javaslom,akinek nem tetszett,próbálja meg felirattal.

Az amerikai viszont televan klisékkel,nagyon sablonos az egész és néhol már annyira lehetetlen jelenetek vannak benne,hogy nálam egy "egyszernézhetős" filmél nem ért el jobb "helyezést". Arra jó volt,hogy elüssek vele másfél órát,de egyébként semmi extra nem történt.

Remélem hasznos volt a véleményem kérdező. Persze ki hogyan látja a dolgokat,gyanítom sokan nem értenek velem egyet.

2013. máj. 3. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:
+1 a Ringu-nak.
2013. máj. 3. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!