Miért van az hogy egy filmet nem adnak bizonyos mozikban?
Figyelt kérdés
Gyermekkorom kedvencét, a Jurassic Park-ot szerettem volna megnézni, de közölték ma a jegypénztárban hogy nem fogják vetíteni. Kérdem én, hogy miért is? Mert lenne végre egy normális film is a műsoron? Nem értem a logikájukat. Remélem valaki fel tud világosítani :)2013. máj. 2. 23:19
1/6 anonim válasza:
Szombathelyen konkrétan az aktuálisan futó filmeket se játszák mind..:D
2/6 anonim válasza:
Nem gyakorlat, hogy egy húsz éves filmet ismét műsorra tűzzenek. (Természetesen vannak kivételek.)
Szerintem meg kellene venni újból a jogokat, esetleg felújítani a filmet.
DVD kiadásban megjelent, a kölcsönzőkben elérhető.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem. Hát csak furcsállom hogy a Cinema City-k nem mindenhol ugyanazt adják. De ezek szerint ez van. :D
2013. máj. 3. 00:06
4/6 anonim válasza:
Azt adják ami van, nem azt amit az utcáról beesett emberek kérnek.
5/6 A kérdező kommentje:
Előzőnek: Én azt értem, csak azt nem hogy ha a másik városban lévő Cinema City-ben adják, akkor itt miért nem. Mi alapján szelektálják hogy hol és hol nem? De ez lehet örök rejtély marad :D
2013. máj. 3. 08:34
6/6 anonim válasza:
Valószínűleg nem érné meg nekik. Ugye a húsz éves jubileumra átkonvertálták 3D-re, és újra mozikba küldték, szóval nem az a probléma amit a második hozzászóló írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!