Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Drámaian végzödö meleg filmek....

Tomszi 21 kérdése:

Drámaian végzödö meleg filmek. Miért?

Figyelt kérdés

Mért végzödik minden homoszexuális film dragédiával?

Azért csinálják,hogy a melegek észrevegyék menyire diszkriminácioban és elnyomásban élnek és nemcsak a filmekben tapasztaltam eszt de a valos életben is.

Mértnem fogagya el a társadalom,hogy két azonos nemü enber közöt is lehet szerelem.

2013. máj. 2. 05:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%

Mert az az elkorcsosulás sok ember szemében.

Egy párkapcsolat értelme,és kiteljesedése a gyermek,ami azonos neműeknél,eleve nem jöhet létre.

Az a baj,hogy a melegek nincsenek tudatában annak,pláne ha egyke a családban hogy miatta kihal az egész családja,és még nyomot sem hagy maga után.

A társadalom nem fogja elfogadni őket mivel felvonulást rendeznek a jogaikért.

De miről beszélünk dolgozhatnak,szavazhatnak,oda mehetnek ahová akarnak.

Pl:ha sétálgatok a 7éves keresztfiammal,és meglát a gyerek két hapsit csókolózni,akkor az valahogy meg kell magyarázni ha rákérdez,és az nem,egy egyszerű dolog,max annyit tehetek,hogy azt mondom,hogy betegek ne is figyelj rájuk,vagy ilyesmi,és normális emberek nem tesznek ilyet.

A melegek,pont ezt nem értik meg,nem az fő probléma,hogy mások(az csak szimplán gusztustalan) hanem az,hogy még reklámozzák is.Legyenek hasznos tagjai a társadalomnak dolgozzanak,adózzanak,a másságukat meg tartsák meg maguknak,a magánéletükben,nem kell az utcán nyilvánosan reklámot csinálni,nem hiszem,hogy ettől működne,vagy ezen múlna kettejük kapcsolata.

2013. máj. 2. 10:56
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

Te aztán a kérdésre válaszoltál, igazad van.

Szerintem azért csinálják drámaira őket, mert sokan nem fogadják el a homoszexualitást, és ezzel próbálják meg azt a hatást kelteni, hogy nekik is ugyanolyan mély, valódi érzelmeik vannak egymás iránt, mint a heteroszexuális embereknek. Szerintem ezzel akarják kicsit közelebb vinni a társadalmat ehhez a témához.

2013. máj. 2. 15:32
 3/11 anonim ***** válasza:
16%

"Te aztán a kérdésre válaszoltál, igazad van. "

Igen,az előttem szóló a kérdésre válaszolt,legalábbis egy részére tökéletesen. Nem ártana az egészet elolvasni.

Sajnos az elsőnek igaza van. A baj nem az,hogy valaki "meleg" esetleg,hanem az,hogy ezt beletolják az emberek képébe,sőt még buzdítják is őket ugyanarra,mintha normális dolog lenne. Egyébként hidd el,senki le sem sz*rná őket,ha "csöndben" maradnának.

Kérdező:gondolom komoly ismereteid lehetnek ez ügyben,amikor a helyesírást sem sikerült elsajátítanod rendesen.

A kérdésre is válaszolva,talán azét csinálják mindegyiket ilyenre,mert ez egy kényes téma,nemigen lehet erről nem drámai filmet készíteni,vagy legalábbis sokan nem vennék jónéven. Legalábbis gondolom én.

2013. máj. 2. 15:40
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
*talán azért
2013. máj. 2. 15:41
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Mert az az elkorcsosulás sok ember szemében.

Egy párkapcsolat értelme,és kiteljesedése a gyermek,ami azonos neműeknél,eleve nem jöhet létre.

Az a baj,hogy a melegek nincsenek tudatában annak,pláne ha egyke a családban hogy miatta kihal az egész családja,és még nyomot sem hagy maga után.

A társadalom nem fogja elfogadni őket mivel felvonulást rendeznek a jogaikért.

De miről beszélünk dolgozhatnak,szavazhatnak,oda mehetnek ahová akarnak.

Pl:ha sétálgatok a 7éves keresztfiammal,és meglát a gyerek két hapsit csókolózni,akkor az valahogy meg kell magyarázni ha rákérdez,és az nem,egy egyszerű dolog,max annyit tehetek,hogy azt mondom,hogy betegek ne is figyelj rájuk,vagy ilyesmi,és normális emberek nem tesznek ilyet.

A melegek,pont ezt nem értik meg,nem az fő probléma,hogy mások(az csak szimplán gusztustalan) hanem az,hogy még reklámozzák is.Legyenek hasznos tagjai a társadalomnak dolgozzanak,adózzanak,a másságukat meg tartsák meg maguknak,a magánéletükben,nem kell az utcán nyilvánosan reklámot csinálni,nem hiszem,hogy ettől működne,vagy ezen múlna kettejük kapcsolata.

Kedves első válaszadó!

Nem értem miért is bűn ha 2 meleg ember az utcán csókolózik. Hiszen csak 2 szerelmes. Ezzel az erővel minden csókolozó párnak tiltsuk meg, hogy utcán merészeljenek csókolózni, hiszen ez magánügy, akár a saját nemével csinálja, akár az ellenkezővel.

Ha rákérdez a kereszfiad, azt mondod, hogy betegek, hogy a normális emberek ilyet nem csinálnak? Hát akkor megint csak gratulálni tudok.

Ha én sétálnék a gyerekemmel(vagy kereszfiammal, vagy akárkivel) azt mondanám, hogy szerelmesek. Megmagyaráznám, hogy vannak fiúk/lányok, akik szintén a fiúkat/lányokat szeretik. Erről miért ne tudhatna? Ez is az élet része. Ez nem bűn, nem beteges, teljesen normális.

egy heteró nő

2013. máj. 2. 17:18
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Ezért bemásoltad a teljes hozzá szólásomat innen látszik mennyi eszed van.

Ennyi is elég lett volna,#1. és utána írod a mondandódat.

Ha olyan természetes dolog lenne amit írsz,akkor az állatvilágban miért nem fordul elő ilyesmi???

Azt írtad hetero vagy,de szerintem vannak ott elfojtott dolgok is ahogy elnézem.

A homoszexualitás ellent mond a természet törvényének ezen gondolkozz el egy kicsit.

2013. máj. 2. 17:46
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem fordul elő az állatvilágban? Olvass már egy kicsit utána... Bonobo emlősökről hallottál már? Az állatvilágban ugyanolyan szinten megjelenik a homoszexualitás. Innen is látszik, milyen jártas vagy a témában. Ha valamiről nem tudsz, ne beszélj róla.
2013. máj. 2. 18:08
 8/11 anonim ***** válasza:
92%

Tudod, lehet, hogy sokan nem fogadják el, de akkor is a természet része. Nem csak az utódnemzés a célja a párkapcsolatoknak, ha minden párkapcsolatnak a gyermek lenne az értelme, ne is védekezz és ne is szexelj csak ha gyereket akarsz.

És ha nem lenne természetes, akkor kiszelektálódott volna az evolúció során, csakhogy a kezdetektől jellemző, és máig jelen van csaknem 1500 állatfajnál.

Hiába tetszik, nem tetszik, ez a természet része. De nyilván nem rendelkezel a tolerancia semmilyen szintjével sem. Utáld a szőkéket vagy a barna szeműeket is, mert hogy néz már ki.

2013. máj. 2. 19:42
 9/11 anonim ***** válasza:
90%

"Ezért bemásoltad a teljes hozzá szólásomat innen látszik mennyi eszed van.

Ennyi is elég lett volna,#1. és utána írod a mondandódat.

Ha olyan természetes dolog lenne amit írsz,akkor az állatvilágban miért nem fordul elő ilyesmi???

Azt írtad hetero vagy,de szerintem vannak ott elfojtott dolgok is ahogy elnézem.

A homoszexualitás ellent mond a természet törvényének ezen gondolkozz el egy kicsit."

Komolyan ilyen észérveid vannak? Hogy buta vagyok, mert bemásoltam? Hát sajnálom, továbbra is így fogom csinálni. Az állatvilágban épp úgy van homoszexualitás, mint az emberek között.

Szerintem gondolkozz el kicsit, hogy kinek mennyi esze van.

Én erről többet pedig nem óhajtok vitázni, köszöntem.

Végül itt egy pár cikk, csak hogy kiokosodjál:

[link]

[link]

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..

[link]

2013. máj. 2. 19:55
 10/11 A kérdező kommentje:
Én 22 éves biszexuális srác vagyok. És igazat adók a heteroknak abban,hogy teljesen felesleges a felvonulás meg ehez hasonlok,mert ezért van ,hogy a társadalom áldozatai vagyunk én bisztos nem reklámoznám magam. Elmondom azoknak akiknek szeretném és enyi mindenki más az én magánügyem. Téved az aki aszt mongya,hogy melegeknek nem lehet vérszerinti gyereke nagyon sok leszbikus és hetero nöröl halotam már,hogy meleg pasitol akarnak gyereket persze nem természetes uton termékenyitik eg de vérszerinti lesz akkor is. És igen van az állatvilágban is homoszexualitás nagyot téved akki aszt gondolja ,hogy nincs. Mindenkinek akki a melegek ellen van kicsit olvason joban utánuk,hogy mi hogy van mert teljesen hülyén irnak olyan dolgokat ami nemfedi a valoságot. Szoval ennyi a véleményem. Kösszi a válaszokat.
2013. máj. 3. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!