Az új Star Trek összefügg az előbbi filmekkel/sorozatokkal?
Egyet kell, hogy értsek az előttem szólókkal.
Az új film egyes aspektusai már-már felháborodást keltenek a star trek rajongók körében.
Az új filmet mindenkinek csinálták, nélkülözi az azt megelőző sorozatok értékeit. Látványos és vannak benne star trek elemek de én nem nevezném star treknek...a star trek nem azt jelenti, hogy űrhajókon mászkálunk és ha úgy van kedvün egyet összeverekedünk vagy csak simán jól szórakozunk. A star trek egyfajta gondolkodásformát követel meg, azt, hogy hogyan látunk dolgokat, oldunk meg helyzeteket. Az új film is próbál ebből visszaadni valamit, de mélységében nem sikerül neki.
Ennek ellenére egy igen jó film csak nálam nem érdemelte ki a star trek nevet, mert nem arról szól. Ne vegyétek szerénytelenségnek de amire én gondolok azt csak az értheti, aki legalább annyira ismeri az eredeti star trek sorozatokat mint én. Mindegyik részt min. 2x a Voyager minden részét legalább 3x a a bonyolultabb részeket legalább 5x láttam.
# 2/4
Nem az újragondolása, hanem az előzménye, csak az első részben megváltozott az idővonal, ezért találkoztak előbb Khan-al!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!