Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Twilighterek! Nektek ki jön...

Twilighterek! Nektek ki jön be legjobban a Breaking Dawn 2-ből?

Figyelt kérdés

Itt arra értem akik jönnek mind tanúskodni Cullenékhez, és segítenek nekik. Nekem a két román Stefan, és Vladimir az kis egyiptomi Benjamin és a nomád Garrett jön be. Tök bírom őket.

Ja és tudom hogy vannak akik nem szeretik a twilightot és őket kérem meg szépen hogy ne írjanak róluk olyanokat hogy tök sz@r, utálom meg ne fikázzák, mert nagyon rosszul tud esni az amikor azt kritizálják amit szeretek. Egyszer már elsírtam magam emiatt. Ne röhögjetek ki, és aki nem szereti kérem ne írjon!

NA SZÓVAL KIT BÍRTOK LEGJOBBAN????

2013. ápr. 30. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem is a románok legjobban, tök szimpik. Benjamin a könyvben jobban bejött, a filmben nekem semleges. Ja meg az amazon testvérpár (nem tudom már a nevüket, de szerintem tudod, kikre gondolok.)

Egyébként megértelek, anno engem is nagyon bántott. Viszont jegyezd meg, mindenhol vannak emberek, akik nem fogják fel, hogy te szeretsz valamit, mit ők nem, az interneten meg még többen, nem éri meg rosszul érezni magad miattuk egy percig sem :) Persze most is vannak, akik fel tudnak hergelni.

2013. ápr. 30. 21:09
 2/7 A kérdező kommentje:

egyetértek veled. :)

Senna és Zafrina. így hívták az amazonokat. :)

én azért bírom a románokat mert olyan hataloméhes bunkók. xdddd de a könyvben mondjuk elég rendesek voltak Renesmeevel, elmondták neki hogy miért ilyen fura az arcuk. bírtam őket és rendesek voltak azt leszámítva hogy ledigózták a volturit. XD

2013. ápr. 30. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Lestat.

Ja bocs , keverem, az abban a vámpírfilmben volt, amelyik meg is érdemli, hogy szeressék.

2013. máj. 1. 10:45
 4/7 A kérdező kommentje:
egy sz@r ember vagy azt kell hogy mondjam. másoknak is vannak érzései amit tiszteletben kéne tartani. és szépen kértek aki nem szereti ne írjon, erre te azért is írsz. csak azért csináltad hogy szórakozhass egy kicsit, de engem nem érdekel szidjad csak nem érdekelnek az ilyen vélemények. ha téged ez megnyugtat hogy fájdalmat okozol másnak csináld csak. engem meg az nyugtat meg hogy tiszteletben tartom azt amit a másik szeret, és 100-szor különb ember vagyok mint te.
2013. máj. 1. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Hataloméhes bunkók, ledigózzák a Vulturit?

Lehet mégis revideálnom kell a Twilighttal kapcsolatos nézeteimet.

Mondjuk Aro nagy arc, az tény.

A Twilight, mint azzal nyilván tisztában vagy, túl azon, hogy sokak szeretetének tárgya, egy filmművészeti alkotás. Amit elég sokan kritizálnak, mivel egy paródiát csinált a vámpírmítoszből. Jellemző, hogy Martin Sheen a Twilightot parodizáló Vámpíros filmben is szerepet vállalt.

Lestat meg tényleg nagy arc, még akkor is ha Tom Cruise játszotta, egy olyan vámpírfilmből amin van is mit szeretni. (És amiből a Twilight is nyúlt vastagon.)

2013. máj. 1. 19:28
 6/7 A kérdező kommentje:

A hataloméhes bunkókat viccből írtam ott is volt a smiley.

de azok is nem? pont azért kedvelem őket.

egyébként meg te azt szereted én meg ezt. minek írsz ide? hogy kötekedj? mert szerintem nagyon is. máshoz menj piszkálódni. na szia.

2013. máj. 1. 19:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként,köszi, az építő jellegű kommentet. ;) A továbbiakban kérem mellőzni őket. Nincs szükségem ilyen 'intelligens' emberek véleményére. ;) És sajnálkozom, hogy ennyi és rosszindulatú ember van...
2013. máj. 1. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!