Ez valóban így van?
Szerintem te nem érted a filmet.
Ha én akarnék kiugrani az ablakon, nyilván nem kerítenének ekkora feneket az ügynek. De ha ugyanezt szökött fegyencként tenném meg, akkor már igen.
Az utca elzárása, meg a tűzoltók a szivaccsal meg nyilvánvaló, de legalább elvárható lenne minden hasonló ügynél, igen.
Nem tudom mi a hivatalos eljárás, de egy pár adat rendőrt meg tűzoltót egy mezei Pistike öngyilkossági kísérletéhez kihívnak, nagy szivacsról nem tudok, lehet vannak olyan országok, aminél van ilyen, de a legtöbb keleti országban ez felejtős, esetleg egy ilyet el tudok képzelni: [link]
Ezt meg nem olvastam végig, de úgy vettem észre leírja mi az alapvető eljárás: [link]
Ha jól emlékszel időnként nálunk is vannak emberkék, akik felmásznak valamelyik híd tetejére, evvel igen nagy zűrzavart okoznak a közlekedésben.
Szerintem ilyen esetekben nem is maga az öngyilkosság kísérlete az ami a nagy óvintézkedést kiváltja, hanem a nyilvánosság előtti lehetséges végrehajtása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!