A gyűrűk ura filmben amikor Shelob megcsípi Frodot akkor nem értem hogy szúrja meg?
Figyelt kérdés
1.rajta van a mithril ing
2.nem fejbe szurja vagy combon..
akkor mégis hogy ? :D
2013. ápr. 28. 10:20
1/6 HalkHogen válasza:
Ezt én se teljesen értettem.
Talán azzal magyarázható, hogy a nagy döféstől veszíti el egy időre az eszméletét. Hiába van rajtad golyóálló mellény, ha mellkason lőnek, az azért tud fájni.
2/6 A kérdező kommentje:
na ja de eleve habzott a szája+az ork aki megtalálja is mondta hogy csak elbénitja az áldozatait és csak késöbb eszi meg szoval nemhiszem hogy csak elájult :/ kicsit furcsa :D
2013. ápr. 28. 10:46
3/6 HalkHogen válasza:
Tényleg, igazad van, habzott.
Mindegy. Ezen nem akadok fönn ennyire.
4/6 anonim válasza:
A nyakába szúrja ott már nincs rajta vagyis nem ér el odáig az ing. De ezt mondja az ork is:
A vén Banya megcsípte a nyakát és úgy elernyedt mint a kicsontozott hal.
5/6 anonim válasza:
Igen, nyakon csípi meg.
Ez egyébként részletkérdés, a lényeg az, hogy megcsípi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!